Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot taka jedna

Zerwałam, a teraz cierpię :(

Polecane posty

Gość ot taka jedna

Strasznie mi smutno. Bylismy razem pol roku. Myslalam, ze dobrze robie zrywajac z nim, ze wytrzymam ten smutek, ale jest coraz ciezej. Zerwalam z nim pare dni temu przez sms. Powod? Nie moglam zaakcetpowac tego, ze ma przyjaciolke do ktorej kiedys cos czul. Najgorsze bylo to, ze nie widzial nic zlego w tym jak spotykal sie z nia czasem sam na sam. Wczoraj gadalismy na gg, on tylko mowil, ze ciezko mu bedzie zapomniec, pytal ciagle czy to moja ostateczna decyzja, ja pisalam, ze tak. Tylko, ze nie znal jeszcze wtedy powodu, dla ktorego go rzucilam. Napisalam mu o tym, ze nie podobaly mi sie realcje z jego przyjaciolka wczoraj na gg. Wszedl dzis i nawet nic do mnie nie napisal. Tel. tez milczy. Chyba mu jednak nie zalezalo. Nie wiem juz co mam ze soba zrobic aby przestac o tym myslec :(

Gość saleminka8
najważniejsz jest to byś nie żałowała swojej decyzji ;) Ja kiedyś miałam podobną sytuację,ale ja wiedziałam że on z nią nic by nie robił..wiadomo o czym pisze :) obecnie jesteśmy znajomymmi,mam faceta i dziecko z nim,z byłym utrzymuje kontakty,a on w ostatnim czasie zaczął do mnie często pisać i dzwonić,nawet gdy miał dziewczynę. Wszystko zależy jakie kontakty ich łaczyły,ile ze sobą byli i dlaczego zerwali...

Gość ot taka jedna
W ogole ze soba nie byli. Tylko on sie staral o nia. A czy moje cierpienie nie jest wyrazem tego, ze zaluje?

Gość ot taka jedna
Sama nie wiem czy dobrze zrobilam. Boje sie ze bede zalowac a odwrotu juz nie bedzie

Gość Mistrzostwa najważniejsze
bardzo dobrze zrobiłaś:) On nie mogł być ze swoją skytą miłością a każda inna pewnie była tylko zapchajdziurą. Przepraszam za szczerość

Gość dziewczę z kafe
Jak można zrywać przez gg :o gówniarstwo. Poza tym małym szczegółem to dobrze zrobiłaś.