Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtuje mnie jedna sprawa..

nurtuje mnie jedna sprawa..

Polecane posty

Mama opuchnięte wargi sromowe i wejście do pochwy, nic mnie nie boli ani nic się nie dzieje ale srom nie ma tez różowego koloru jest w odcieniu fioletu.. Dodam ,że miesiączką miałam dostać 9 i tak też dostałam ale jest skąpa i przypomina plamienie, pobolewa mnie też jajnik. Mam w związku z tym pytanie czy jak zrobiłabym jutro test byłby wiarygodny? Robiłam już jeden 3 dni przed @ wyszły dwie kreseczki ale ta druga prawie niewidoczna, widziana tylko pod kątem i pod światło mój facet powiedział, że to znacznik w którym miejscu pokazuje się ta druga kreseczka ale mnie się wydaje, że nie, że on się mylił... A na prawdę jak jest? A może lepiej wybrać się do lekarza? Bardzo proszę o jakąś poradę z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam!!!!

Gość dobra rada...
dokładnie zrób test rano...a jak jest ciąża to bardzo dokładnie widać obie kreski...

Gość ciezarowkaa25
zrób szybko test jutro rano z pierwszego moczu - kreska powinna być ciemniejsza - jeśli wyjdzie to szybko do gina po jakąś luteine na podtrzymanie bo plamisz!! ja też miałam bardzo bladą kreskę ale była w kolorze lekko różowym (niewiem czy twoja jest różowa czy szara itd?) i beta potwierdziła ciąze - teraz jestem w połowie :) 20 tydzień

ciezarowkaa25 ta kreseczka byłą hm sino-różowa... prawie jak cień...

up up

testy ze sklepu sa srednio dobre nie zawsze mowia prawde najlepiej idz dio ginekologa spoko ludziom duzo sie takich rzezczy zdarza

Gość masz chorobę jakas bakteria
opuchnięte i swędzi na 100% opryszczka

no właśnie nie swędzi ani nie piecze nic..

ja też miałam jaśniejsze.. test już mam jutro rano zrobię, chciałabym aby coś wyszło ale całkowicie zbija mnie z tropu ten niby okres... Nawet mam taki sam test jak na zdjęciu, wygląda identycznie ale nie wiem czy ta sama marka..

... eh nie doczekam się jutra... :/

Gość to zrób teraz
z tego co piszesz poprzedni zrobiłaś tydzień temu i widziałaś bladą kreskę. jeśli faktycznie była, to po tygodniu powinna być bardzo wyraźna!!!

Gość ciezarowkaa25
a masz dwa testy i dawno niesikałaś? to możesz zrobić - ważne zeby hormon w moczu miał stężenie jak największe dlatego jeśli jesteś po terminie @ i niesikałaś powiedzmy kilka godzin to mozesz zobić wcześniej - albo poczekaj teraz do północy...

Gość ciekawa ..
i co autorko? zrobiłas ??

Gość ale malpiszonnnnn
to po coś byle brudasowi dawała i to w takiej ilości, że aż ci cipa spuchła.

nie nie zrobiłam byłam właśnie jakieś pół godzinki temu siku :/ A co do ostatniej wypowiedzi "ale malpiszonnnnn" brudas to może być Twój facet bo mój dba o higienę!

Gość ciezarowkaa25
przepraszam niedoczytałam - no jak tamten test był tak dawno to pewnie że zrób - na bank ci wyjdzie już o każdej porze dnia - czekamy na wynik :)

dziewczyny dobrze pisza-zrob test i daj znac co wyszlo ;) Jak robilas poprzedni tak dawno,to teraz juz powinno byc widac na tescie wyrazne kreski

zrobiłam i wyszła jedna kreska... Płakać mi się chce... Nie rozumiem już tego :/ więc jaki powód plamienia?? eh.. smutno mi :(

Gość Magdalenkat
Wiem co czujesz, nie raz miałam taką sytuację, że schizowałam się testem na którym nic nie bylo, oglądałam pod światło i doszukiwałam się kreseczki. Na mój gust to masz torbiel na jajniku. Radzę Ci Idź do lekarza, żeby większy nie urósł.

a jaki może być inny powód tego, że zamiast normalnego okresu występuje plamienie??

up