Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana892

jazda na rowerze a odchudzanie

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
jazda na rowrze z pewnoscia nic nie daje .. Za malo kalorii sie przy tym traci

Gość gość
Ja własnie zaczynam aktywność fizyczną na rowerze, lubię takie wycieczki z mężemi i z dziećmi. Dlatego chce tez sie troche przyłożyć i może dzięki temu schudnąć. Koleżanka mówi, że niezbede są dobre buty, bo inaczej jazda staje sie nieprzyjemna, męcząca. Poleciła mi te http://www.bikestacja.pl/pl/catalogsearch/result/?q=sidi Naprawde dobrze się sprawuja :)

Gość gość
kuźwa tyle za buty czy ciebie p****ało, tyle to ja na miesiąc zarabiam w tym j*****m kraju

Gość gość
Rower to faktycznie świetny sposób, w kilka miesięcy zrzuciłem już 15 kg. Wcześniej myślałem, że porządny sprzęt to musi byc droga sprawa, ale na hellobikes.pl trafiłem na okazję, świetny rower poniżej tysiaka.

Gość gość
Jazda na rowerze to świetny sposób na odchudzanie. Na początku wakacji postanowiłam wziąć się za siebie, kupiłam rower w sklepie internetowym www.rowermot.pl i schudłam już z 15 kg, wyglądam lepiej i lepiej też się czuję

Gość gość
reklama jak widac ponad wszystko i wiedza wielu osób poraża :) najlepesze na podtrzymanie kondycji i schudnięcie jest ? leżenie z pilotem przed TV !

Gość Majka 31
Można nie tylko schudnąc, jazda na rowerze i w ogóle ruch poprawiają bystrość umysłu. A gdybyś przy okazji szukała jakiegoś ladnego i tanieg modelu polecam hellobikes.pl :)

Gość rowerowyromek
Ktoś napisał że jazda na rowerze nic nie daje, jak to nie? Ruch to ruch, wiadomo na rowerze trzeba przejechać trochę więcej żeby się porządnie spocić niż podczas biegania, a jaki rower wybrać do miasta? Oczywiście miejski, polecam o nich poczytać http://linuxnet.pl/wybierz-rower-miejski-odpowiedni-dla-ciebie/

Gość gość
Jeżdżąc na rowerze możesz zgubić naprawdę wiele kilogramów. Ja sama schudłam w zeszłym roku ok. 7 kg. Jeździłam po 20-30 km kilka razy w tygodniu do pracy. Pamiętaj tylko by kupić dobry rower. Ja w promocyjnej cenie kupiłam swój w sklepie www.activsport.eu.

Gość gość
Ja mam 62 lata i codziennie robię 40 km na rowerze. Może nie schudłem, ale mam ciągle tą samą wagę już od 20 lat.

Gość gość
jazda na rowerze doskonale wplywa n odchudzanie. DO teo wspaniale wzmacnia kondycje. W http://skuteryniepolomice.pl/ sa swietne rowery. Kupilismy wlasnie.

Gość gość
Znam wielu ludzi którzy swoją aktywność ograniczają do posiadania roweru. Niestety, to nie wszystko, trzeba jeszcze na nim jeździć. Ja od kilku lat jeżdżę i w roku wychodzi mi ok.6 tys kilometrów. Dodam że mam 62 lata. Kilka razy spotkałem się ze zdaniem dlaczego ty mając samochód jedziesz rowerem?

Gość gość
gość 2017.04.26 jazda na rowerze doskonale wplywa n odchudzanie. DO teo wspaniale wzmacnia kondycje. W http://skuteryniepolomice.pl/ sa swietne rowery. Kupilismy wlasnie. tez kupilismy rowery tam! Sa swietne! polecam!

Gość pomusia
a jeździcie na rowerze do pracy? myślicie ze to też może przynieść efekty?

Gość gość
Jazda na rowerze jest bardzo dobrą metodą na odchudzanie. Można pozwiedzać okolicę w której się mieszka i czerpać przyjemność z jazdy na rowerze. Warto tylko wyposażyć się w dobry sprzęt. Polecam wam sklep www.roweryrolki.pl Mają świetne rowery oraz akcesoria rowerowe.

Gość gość
gość 2017.05.28 gość 2017.04.26 jazda na rowerze doskonale wplywa n odchudzanie. DO teo wspaniale wzmacnia kondycje. W http://skuteryniepolomice.pl/ sa swietne rowery. Kupilismy wlasnie. tez kupilismy rowery tam! Sa swietne! polecam! To naprawde swietnej jakosci produkty! Tez mam od nich rower i go uwielbiam!

Gość daria111
Jak piłam herbatki Slim Herbal System to nie chciało mi się tak bardzo jeść. Organizm jest częściej spragniony niż głodny i regularnie stosowanie programu mi to właśnie uświadomiło.

Gość bastioo2
Jazda na rowerze jest super i jeżeli robimy to systematycznie to faktycznie możemy zrzucić dużo zbędnych kilogramów. Mi pomógł znacznie artykuł https://adamed.expert/8933-2/ poczytałem sobie o tym całym jezdzeniu na rowerze i wiem czego moge od siebie oczekiwac dzieki temu :)

Gość szpakuminimini
Ja osobiście gorąco polecam jazdę na rowerze szczególnie po górach, mtb na leśnych ścieżkach albo w górach to prawdziwa bajka.

Gość kalinowska
ostatnio kupiłam romet jolene i się super nadaje do jazdy po górach ale i w mieście jest bardzo spoko. Teraz tylko muszę namówić faceta aby sobie ramblera kupił :P

Gość polygamia
Lepiej Trekkingowy rower czy MTB?

Gość zerowanko
polygamia to zależy co chcesz robić. Ja osobiście wolę trekkingowe bo lubię pokonywać dalekie dystanse na rowerze i jeździć nim na kilkudniowe wycieczki

Gość koszuk
Ja też polecam trekkingowe. Na mojej gazele jeżdżę kilkadziesiąt km dziennie i jest bardzo komfortowa.

Gość morelka10
Rower bardzo pomaga jeżeli ktoś naprawdę ma mało ruchu, dlatego dla siebie kupiłam okrana od rometa i jestem mega zadowolona

Gość gość
Oczywiście że odchudza

Gość tamarazlodzi
odchudza :) Ja na swoim romeciku codziennie śmigam przynajmniej 20 km i widzę efekty

Gość gość
Myślę, że jazda na rowerze to jest dobry dodatek do odchudzania. Ja ogólnie naprzemiennie stosowałam jazdę, a pływanie. Gdy zima mi na to nie pozwala, po prostu idę na basen. Ale tak to chyba najlepiej stosować do tego jeszcze inne aktywności lub po prostu zdrowiej jeść ;) Aha i w razie czego, drogie koleżanki. Jeśli wybierzecie rower to przygotujcie się na niego należycie. Coraz częściej widzę kobiety, które ani nie są ubrane dobrze, ani nie posiadają kasku, a co dopiero oświetlenia. Ja swoją lekcję już odrobiłam dwa lata temu, gdy miałam wypadek na rowerze spowodowany przez moją własną głupotę. Polecam kupić jakiś naprawdę dobry kask rowerowy, bo to jedyne co uratowało wtedy moją głowę https://peakstore.pl/80-kaski-rowerowe-poc Naprawdę odchudzajcie się z głową, bo to co dzieje się w tych czasach na Polskich drogach, to woła o pomstę do nieba!!!

Gość sabrinka1337
dla mnie nie ma przyjemniejszej formy odchudzania niż jazda na rowerze. Kocham jeździć na rowerze i to nie tylko po mieście ale w różnym terenie

Gość Rafalgrzebyk
Dobrze do tego mieć jeszcze odpowiedni rower, oprócz samego odchudzania możesz nabrać kondycji, ja taki rower zakupiłem na https://iwobike.pl/ i efekty już są dobre