Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana892

jazda na rowerze a odchudzanie

Polecane posty

Gość nataliasz
jazda na rowerze potrafi bardzo pomóc. szczególnie wtedy, kiedy w grę wchodzą interwały :) jeśli niezbyt odległe trasy mogą Cię nudzić, to pomyśl o szosie lub gravelu, na których większe odległości są samą przyjemnością - np te: https://www.bikesalon.pl/wszystkie-rowery/rondo rondo - rowery idealne na długie trasy :)

Gość gość
przepis na diete www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość tosia09s
Jazda na rowerze to dla mnie najlepszy sposób na zgubienie parę kilo. Ostatnio też natknęłam się na artykuł https://adamed.expert/8933-2/ nawet nie miałam pojęci, że jeżdżąc kilak minut już spalamy kalorie.

Gość weronika0912
Ja również uwielbiam jazdę na rowerze niestety, ale często brakuje mi czasu na tą przyjemność. Artykuły na Adamed Expert są bardzo dobrze pisane, dzięki nim można się bardzo dużo dowiedzieć na temat swojego zdrowia oraz zdrowia swoich najbliższych.

Gość aniaaa9302

No nie ukrywajmy - można nieco zrzucić jeżdżąc na rowerze, ale warto też zaopatrzyć się w odpowiedni strój i trzeba odpowiednio dobrze wyglądać, dlatego warto się za czymś takim rozejrzeć. Ja polecam SBR Sports, bo to dobra i popularna marka, jeśli chodzi o strój dla kolarzy. 

Gość Paulina

Nienawidzę komunikacji miejskiej. W lato jeżdze do pracy tylko i wyłącznie rowerem. Jelsi chodzi o gorszą pogodę bądź zimę, dojezdzam czasami taksówką, ale też rzadko,  kierowcy to naciągacze. Mam dobre zdanie tylko o Glob Taxi. ALe ogólnie to radzę sobie zazwyczaj sama, jazda rowerem to samo zdrowie i przy okazji mniej kalorii 🙂