Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakkak

młodszy chłopak

Polecane posty

Gość kakkak

błagam pomóżcie chodzę na zajęcia dodatkowe z pewnym chłopakiem jest ode mnie 2 lata młodszy i niestety się w nim zakochałam on jest bardzo inteligentny, dowcipny, miły, trochę nieśmiały ja mam 18 lat a on 16 dużo ze sobą rozmawiamy podczas zajęć, kumpela mówi że widać że nas do siebie ciągnie i że do siebie pasujemy ale nie wiem jak zrobić pierwszy krok powiedzcie proszę co mam zrobić żeby on zaczął patrzeć na mnie bardziej jako na dziewczynę a nie tylko koleżankę bardzo mi na nim zależy

Gość mala miiiii
zaproponuj mu wspolne wyjscie gdzieś do kina albo na pizze i powolutku moze cos z tego wyjdzie Młodsi są super sama mam chłopaka o 2 lata młodszego jestesmy razem juz 5 lat i jest naprawde ekstra pod kazdym wzgledem Jest tylko jeden warunek zeby cos z tego wyszlo Chlopak w tym wieku musi byc dojrzaly emocjonalnie bo inaczej szkoda twojego czasu i nerwow Powodzenia :)

Gość sekstans
a jakie to zajęcia dodatkowe?

Gość EWA------ADAM
mam męża młodszego o 2 lata :D :D :D :D

Gość córka bodzia
moja mama tez jest starsza od mojego taty o 2 lata, a ja sama miałam chłopaka młodszego o rok ale niestety nic z tego nie wyszło, bo chyba do tego jeszcze nie dojrzał... także tak jak pisze mala mi chlopak mlodszy od Ciebie musi byc juz dojrzaly emocjonalnie i wtedy jest ok :) ale probujac nic nie tracisz, powodzenia ;)

Gość angie230
jeśli jest nieśmiały to pewnie że zaproponuj mu wypad, tylko w takie miejsce zeby nie poczuł się skrępowany a jeśli chcesz go zdobyć to nie tak od razu, żeby się nie przeląkł :) ja sama mam młodszego chłopaka o prawie 3 latka i to żaden problem :)

Gość amelkaxy
ja też mam młodszego męża o...........7 lat prawie i jesteśmy razem od 10 lat a małżeństwem od 4 .wiesz początki nie są slodkie ale czasami warto poświęcić troszkę czasuaby ta miłość sobie wychować...:):(

Gość nuwij83w
nie martw sie jak nie ten to inny.... jeszcze mlodszy np jakis 12 latek :)