Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluuussseeczkaa

NIEŚMIAŁOŚĆ a praca/zawód

Polecane posty

Gość kluuussseeczkaa

Pytanie kieruje głównie do osob niesmiałych. Bedąc tego typu osobowością w jakim zawodzie pracujecie? Czy podczas pracy nieśmiałość sie zmniejszyła? Jakie mieliście problemy przez to w pracy lub poszukiwaniu jej? pozdrawiam serdecznie, Nieśmiała.

Gość Black Flowerr
up

Gość LordNeo
powiem tak, ja też mam taki problem, najlepsza praca to w grupach, taki wielki zakład czy coś takiego, stanowczo nie w barze czy w sklepie....itp albo przy biurku

Gość nigdy nie mialam
normalnej pracy, dotychczas miałam 2 staże (prace biurowe- ukryta przed ludzmi z zewnatrz; w urzedzie obecnie). Pierwsza rozmowa kwalifikacyjna to była porażka; jąkałam się itp. Ale trzeba próbować ;)

Gość Black Flowerr
czy ktoś jeszzce mógłby się wypowiedzieć ??

Gość kluuussseeczkaa
jako że założyłam ten temat wypowiem się. Pracowałam w solarium po znajomości to nie było tak zle aczykolwiem mam problemy z nawiązaniem lepszych kontaktów z ludzmi. Teraz szukam pracy ale nie w biurze bo to nie dla mnie wiec mam ogromny lęk przed podjeciem pracy wiec nawet jej znaleźnienie obecnie jest wielkim wyzwaniem a co dopiero sama praca:/

Gość kluuussseeczkaa
upu

Gość Black Flowerr
up

Gość dziołcha z wiołcha
No ja też tak mam. Już w innym temacie pisałam. Ponad rok temu skończyłam staż i od tamtej pory cisza. Ostatnio ojciec zaczął tracić cierpliwość więc dziś zadzwoniłam pod numer z ogłoszenia i wysłałam też cv. Czekam, ale jeszcze zalogowałam się na jobrapido i stamtąd przysyłają mi oferty.

Gość kluuussseeczkaa
u mnie też ojciec sie juz denerwuje ze nie mam pracy i powiedział ze jak nie znajde to on mi załatwi co popadnie i bede musiala tam pójsc:(

Gość deluna
hej mam tak samo skończyłam szkołę w kwietniu i tak cały czas siedzę w domu chciała bym znaleźć pracę ale strasznie jestem nie śmiała nie wiem jak sobie z tym poradzić ogólnie kontakty z innymi ludźmi sprawiają że serce wali mi jak młot no i ta myśl że jak powiem cokolwiek to zrobię z siebie głupka.