Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreska i kropka 22

jak go otworzyć?

Polecane posty

Gość kreska i kropka 22

hej :) mam problem niczym jakaś 13nastka, heh, no ale trudno :D dziewczyny jak można podejść bardzo nieśmiałego, a raczej bardzo skrytego w sobie chłopaka? już tutaj nie mówię o jakimś podrywaniu, tylko o stworzeniu normalnego zdrowego kontaktu :) pracujemy razem w zespole muzycznym i wtedy kiedy gramy albo mamy próbę jest super: rozumiemy się, śpiewamy, żartujemy, natomiast kiedy jesteśmy sam na sam, to panuje taka niezręczna cisza. normalnie jestem wesołą i otwartą osóbką i potrafię rozmawiać z każdym, no ale ten chłopak mnie w jakimś sensie pociąga i fascynuje, a przez to blokuje... jak sobie z tym wszystkim poradzić? dodam jeszcze, że znamy się już 2 lata...

Gość kreska i kropka 22
halooooo hallo :)

Gość kreska i kropka 22
:(

Gość faustyna świeta krowa
won!

Gość kreska i kropka 22
wczoraj widzialam sie z tym chlopakiem. OBIECAL mi ze dziz sie odezwie kolo 17. nie odezwal sie do tej pory. dzwonilam do niego z 5 razy - nie odebral. wyslalam mu chyba juz z 12 smsow o tresci : GDZIE JESTES?? CZEMU SIE NIE ODZYWASZ?? nie odpisal na rzadnego ;/ nie wiem co mam o tym myslec, wiem ze kolo 17 powinien byc wolny a telefon ma zawsze przy sobie z wlaczonym dzwiekiem wiec nie ma bata zeby nie slyszal. jak myslicice co moze byc tego powodem?czy on moze byc z jakas dziewczyna? ale jak sie obiecuje cos to sie do cholery doczymuje slowa. :/ i co mam mu powiedziec jak juz odbierze albo go spotkam? cos zeby mu bylo glupio, poradzcie ... i czy moze zadzwonic do niego na domowy? powinien byc w domu, sama nie wiem?

Gość kreska i kropka 22
tak możesz do psa swojego wołać :)

Gość torekow
No coz, jakby to powiedziec... gosciu nie jest zainteresowany znajomoscia z toba, procz tej na poziomie zespolu. I nie wydzwaniaj do niego tysiac razy bo jeszcze bardziej go to przytlacza. Ludzie zamykaja sie na nachalne osoby.

Gość kreska i kropka 22
ktoś się pode mnie podszył !!!!! :) nie wydzwaniam ani nic, a spotykamy się kilka razy w tyg. ja on i kumpel z zespołu i wtedy jest normalnie. ostatnio było ognisko i był miły klimat: gitarka i śpiewy, to przyznam że było ok. dużo gadaliśmy, nawet wybraliśmy się na mały spacer, nie wiem czy okoliczność tak na to wpłynęła czy co...tak czy siak ja nie wiem, co myśleć. fakt ja go na początku nie lubiłam, ale po czasie jak go poznałam lepiej, to zmieniłam zdanie.

Gość kreska i kropka 22
dodam, ze na tym spacerze mialam wielka chec powiedzenia "kocham cie"... mial takie slodkie oczka swiecace w blasku ksiezyca. ale powstrzymalam sie nie jestem wylewna. po tej nocy zrozumialam, ze to ten jedyny :/ i teraz problem bo podlozylam mu kartke do plecaka z gitara (gitare wyciaga co wieczor wiec musial widziec) z napisem: ktos sie w tobie kocha :*. on nie reaguje, czy on moze wie ze to ja>?????

Gość kreska i kropka 22
nie wiem kim jesteś, ale jesteś mega głupi/a ;) a ja myślałam, ze to normalne forum, a tu same pierdoły, podszywania. radość to wam sprawia? :)

Gość marcel222222121
laska jestes chora na glowe ... on wie ze to ty, po tych telefonach to juz na bank. lecz sie