Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingaaa !

Czy on się zakochał?

Polecane posty

Gość Kingaaa !

Mam do was takie pytanko, bo właśnie nie jestem pewna co do jego uczuć wobec mnie i chcę abyście się wypowiedzieli na ten temat, co o tym sądzicie ; ) A więc tak. Od 2 lat znam pewnego chłopaka Patryka ma 19 lat( obecnie) i chodzi razem ze mną do szkoły. Jest ode mnie starszy o 4 lata; P Chodzimy razem na kółko z języka niemieckiego. A więc zacznijmy to tak. Od pewnego czasu zauważyłam, że inaczej na mnie patrzy niż na inne osoby...Pewnego razu jak nie było nauczycielki, która prowadziła zajęcia on zabawił się w nauczyciela . Dał nam jakieś zadania i kazał nam je robić ;P Jak ja robiłam je to on poszedł koło okna, oparł się o parapet, tak się lekko uśmiechając z lekkim zaciekawieniem a do tego przechylił głowę w bok...a jego oczy były takie przymrużone. Ja zerknęłam na niego bo byłam ciekawa co robi ( kochałam i kocham się w nim na zabój ) i on akurat tak się patrzył na mnie. Za tydzień na tych zajęciach zwykła nuda była, pod koniec lekcji spadł mi długopis na podłogę ( on był jakieś 2-3 metry ode mnie ). Wstał ze swojego krzesełka i mi go podał, a przy tym się uśmiechał. Ostatnio był też u nas w szkole apel. On został wyznaczony do robienia zdjęć na nim. Prawie przez cały czas się na mnie patrzył nadal z takim zaciekawieniem, a przy tym się słodko uśmiechał...również obiektyw aparatu, którym robił zdjęcia był skierowany głównie na mnie... Na każdych zajęciach z niemieckiego, zawsze się na mnie patrzy i nie zrywa kontaktu wzrokowego.Hmmm...sama już nie wiem czy on coś do mnie czuje?!!

Gość jdcherfecnwichevjdcn
jesli podajac ci dlugopis z usmiechem, mial lekko przymruzone lewe oko to z pewnoscia cie kocha. jak nie to nie kocha