Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shanell

rozstanie :(

Polecane posty

Gość shanell

Kochane pisze tutaj bo moze ktos mi cor doradzi pomoze moje serce plonie z bolu ale od poczatku ... Mam na imie Sylwia i mam 22 lata mieszkam w Uk z moim chloapkiem bylismy razem prawie 3 lata a mieszkalismy razem 2 lata byly lepsze i gorsze chwile ale zawsze bylismy razem lecz nic co piekne nie trwa wieczne 2 tygodnie temu oznajmil mi ze wraca do Polski na stale bo ma dosc zycia za granica prosilam blagalam zeby zostal nic wiec dzielnei pomagalam mu zalatwiac wszystkie sprawy zwiazane z jego powrotem do Polski jednak jak dzis sie spakowal i wsiadl do taxowki to peklo mi serce KOCHAM GO !!!! nie potrafie bez niego zyc wszystko robilismy razem a teraz zostalam sama w czterech scianach tylko z naszym psem . Czekam na telefon sms dzownil juz do mnie z lotniska potem z Polski przed chwilka ze juz jest ma sie oddzywac bo chce zdjecia naszego psa i chce wiediec co u nas bo ani sie nie poklocilismy ani nic ... nie ma go dopiero pare godzin a ja juz tesknie mysle o nim nie moge sie skupic na niczym innym pisze tu sama nie wiem po co chyba z nadzieja na jakies slowa pocieszenia albo porady jak sobie poradzic jak przestac kochac i jak zabic ten straszliwy bol w sercu ??

Gość angie230
to może rozważ wszystko i jeśli ci na nim tak bardzo zalezy to i ty wrócić do kraju i tu razem układajcie sobie życie, a jeśli nie chcesz to będzie ciężko, ja nie wierzę w związki na odległość zastanów się czego tak naprawdę chcesz, serce ci podpowie powodzenia:)

Gość shanell
Wlasnie o to chodzi ze nie poszlo o nic nie poklocilismy ale on mial juz dosc Angli a co do mnie to powiedzial ze sam do rodzicow moze wrocic ale nie z dziewczyna pozatym mowil ze juz kiedys kogos utrzymywal i nie chce robic tego drugi raz

Gość 123456851234
nie rozumiem. nie rozmawiacie ze soba w zwiazku? cos sie musiało stac ze nie ma juz siły siedziec w uk. i co znaczy ze juz utrzymywał kogos. a ciebie miałby utrzymywac? a nie mogliscie razem wrócic do polski by zyc tutaj dalej? nie do jego rodziców tylko wynajac jakies mieszkanie. oj cos mi sie wydaje ze on nie tylko od uk uciekł. przykro mi.

Gość tiki tiku r
mysle że on już miał poprostu dosyć jeśli już nie związku bo i to mogło być przyczyną wyjazdu to może właśnie UK. dużo ludzi decyduje sie na powroty by zacząć żyć a nie ciągle mysleć o tym że trzeba jak najwięcej zarobić. bardziej interesujące jest to co ci napisał o utrzymywaniu... mieszkaniu widzisz to powinno ci dac do myslenia że w Uk mieszkaliście razem a teraz w polsce jakoś nie bierze chyba tego pod uwage...

Gość shanell
on nie bierze bo ja bralam to pod uwage ... rozmawialismy duzo mowil ze ciezko jest mu mnie zostawiac ale w Polsce bedzie lepiej bo rdzice zawsze mu pomoga ;/ wczoraj w nocy do mnie jeszcze pisal my bedziemy caly czas utrzymywac kontakt ... ze mna coraz gorzej nie moge spac czuje sie strasznie co robic jak przestac kochacv