Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikolajjjj

Zostaliśmy przyjaciółmi--Walczyć o nią - Czy dać sobie spokój ?

Polecane posty

Witajcie Wczoraj wieczorem rozstałem się z dziewczyną tzn:ona to ujęła że zostaliśmy teraz przyjaciółmi...Nie powiedziała że to koniec związku... Pracujemy w jednej firnie.. Jutro będę ją widział ona mnie W pracy będziemy rozmawiać (ale na tematy pracy)... Codziennie po 8 h będziemy się widzieć w pracy...... Nasz związek trwał 1.5roku.. Ona jest starsza o 2lata ma 28..Planowaliśmy wspólną przyszłość( Niestety zawiodłem ją,przyznałem jej wczoraj ze to był mój błąd i nigdy w życiu już jego nie popełnię)Ona mi powiedziała że brzydzi się że mógłbym ją dotykać.. ..Wcześniej mieliśmy zarezerwowaną wycieczkę 10%... nie długo trzeba będzie zapłacić całość... Ona mówiąc mi wczoraj że jesteśmy teraz tylko przyjaciółmi powiedziała że na wycieczkę na 2 tyg za 1.5 miesiąca możemy jechać jak kolega koleżanka... Jak to rozumieć , co ona maila na myśli... ?? Walczyć o nią -... Czy już przestać... Jechać na wycieczkę Mówią że czas leczy rany... Ona z tą decyzja co mi wczoraj zakomunikowała walczyła 2 tyg ja walczę teraz... Zależy mi bardzo na tej dziewczynie... co zrobić... Pozdrawiam

Gość dziewczę z kafe
Dlaczego się rozstaliście? Co to za błąd popełniłeś?

ponieważ kazałem jej wziąć tabletkę PO... Chociaż ją bardzo Kocham... już 2 x brała tabletkę PO w tamtym roku... Wybaczała mi, teraz 3 raz wzięła tabletkę PO.. Nie brała żadnych środków antykoncepcyjnych

jakieś gówniarstwo ogólnie rzecz biorąc.... Daj sobie spokój chłopcze..... Skoro sam nie wiesz czego chcesz, daj dziewczynie żyć.... Rozumiem, że pewne ustalenia były...

Chce z nią dziecka... ale nie teraz tylko za rok, dla tego chciałem żeby wzięła tabletkę PO

:D Zostaliście przyjaciółmi, ale jak widać tylko w jej oczach. :P

i ona o tym wiedziała, że za rok ?? Nie sądzę, byś miał tak głupią dziewczynę... że wiedząc o twoich ( a może tylko twoich planach) czyli z bezmyślności zmusiła się do postinoru.... dziecko.... dorośnij... A za rok, okaże się, że za dwa tak ?

Marevin,, to po co chce jechać na 2 tyg razem na wycieczkę ??? Mówiąc że będzie to wycieczka przyjacielska... Karygodne zachowanie... Wiem i się przyznałem powiedziałem jej że taka sytuacja będzie w przyszłości i już żadna dziewczyna z którą będę nie weźmie tabletki PO

Najwyraźniej, kompletnie nie umiecie ze sobą rozmawiać.. rok można zaczekać z dzieckiem.

Gość wewewewewew
to jest prowokacja żaden facet nie jest aż takim debilem :o

Gość no i co teraz??
A prezerwatywy??

Czemu chce jechać.. pewno z tą przyjaźnią to ściema.. (nie znam was kompletnie).. więc nie wiem.. przyjaźń z kims kogo sie kocha to nie przyjaźń a masochizm.

wiem, ona nie długo będzie mieć urodziny.... ehhh codziennie będą ja teraz widzieć w pracy...

prezerwatywa pękła... właśnie wtedy... chociaż myślę że w środku nic nie było... dla tego jej kupiłem tabletkę PO

Gość wewewewewew
ale z ciebie cipa cały czas tylko "ehhh" i "ehhh" na urodziny kup jej zapas postinoru na nalbliższe lata

A no właśnie.. wydawało by się że dorośli ludzie.. wiedzą o prezerwatywach.. tu chodzi moi drodzy o coś innego.. ona chce mieć dziecko, a on żeby dać se upust chuciom zgadza się na seks bez zabezpieczeń. A już po jak ciąża staje się bardzo realna zmuszą ją do łykania tabletek. Oczywiście pewien nie jestem ale tak to wygląda.

Gość dziewczę z kafe
Dziwni jesteście. Chyba coś ściemniasz z tym wiekiem :>

"powiedziała że na wycieczkę na 2 tyg za 1.5 miesiąca możemy jechać jak kolega koleżanka..." Kolejny przykład na to,. że słowo "koniec" ma wiele znaczeń :p Kolega z koleżanką może robić wszsytko oprócz seksu i to pod warunkiem, że wczesniej też tego ze sobą nie robili. Inaczej ZAWSZE już będą dla siebie ex.

Gość oliiwiaa
Skoro widziales ze jej sie to nie podoba to po co to ciagnales? Mogłeś przewidzieć ,że tak się to skończy.Wątpie,żeby dało sie odbudować to co zniszczyłeś- sprawy uczuciowe sa delikatne i ich sie nie da naprawic od tak powiedzmy sobie szczerze... a do sytuacji musisz przywyknac,trudno

Jakis chory układ... W ogole rozmawialiscie o tym?? Dlaczego zdarzyla wam sie potencjalna wpadka 3 razy ?? ja wiedziec nie musze... ale po jednej ttakiej akcji juz chyba czlowiek bardziej sie pilnuje.... macie az takiego pecha, ze gumki pekaja jak szalone?? Sa tabletki antykoncepcyjne... globulki.... cala masa innych zabezpieczen.... zdecydowanie zdrowszych niz to co stosujecie wy.... ROZMOWA szczera ROZMOWA tyle moge doradzic....

Myrevin Wygląda tak jak opisałeś mniej więcej ponieważ latka lecą... Tylko ja chciałbym mieć za rok... a nie teraz ... dla tego dałem jej tablętke PO...Zależy mi na niej...Gdyby to była inna rzecz np: Zdrada to nie wybaczył bym i nawet nie było by rozmowy...tylko Koniec... A teraz ona mi powiedziała że chce jechać jak kolega z koleżanką....

Gość wewewewewew
jak dla mnie jest jasne że przejebałeś i że jej chęć wybrania się na tę wycieczkę jest powodowana tym, co zresztą napisałeś jako jedną z pierwszych rzeczy - że wycieczka 10% i niedługo trzeba zapłacic reszte. rzeczywiscie bardzo ci na niej zalezy. najpierw ładujesz w nia tabletki które moga prowadzic do bezpłodnosci, bo to uderzeniowa dawka hormonów, a potem zamiast poprostu po mesku zadecydowac czy ja przeprosisz i bedziesz sie kajał do skutku czy zostawisz ja w spokoju, to dla ciebie głównym problemem jest to, czy pojedziecie na wycieczke, i co ona miała na mysli.. a co do cholery miała powiedziec?!

Gość dziewczę z kafe
Może i zdarzyło się tyle "wpadek"..ale powinniście przedtem o tym porozmawiać, a nie teraz laska ma pretensje, że wzięła postinor..kwestię pt "co zrobimy jak pęknie guma" należy obgadać zanim pójdzie się do łóżka.

Widzisz autorze.. Piszesz, czego chciałbys TY.. A pytales, czego chce ONA????????????????? Zwiazek to nie jednosobowa spolka ...... nie mozna decydowac za kogos ani ustawiac zycia komus....

Gość wewewewewew
gdyby to była zdrada to byś nie wybaczył eeeeeeee? jestes głupim egocentrycznym niedorosnietym chłopaczkiem