Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona ona

Chodze dzisiaj napalona, 3 orgazmy i po każdym coś jem:/

Polecane posty

Gość napalona ona
sadyzm i masochizm..:D aż wstyd się przyznać:D bo z reguły jestem grzeczna miła, ale w łóżku masakra:D

Gość napalona ona
Mmmm:D mnie bardzo:D rozbudzasz moją wyobraźnie:(

Gość napalona ona
ja lubie w łóżku być suką albo dominą:D taki zwykly seks mnie nie kręci:P

Sheyen, lepiej się nie udzielaj, bo dziewczyna cierpi. Ale zaraz... Skoro jesteś zajęta, bo masz dużo pracy, piszesz, że nie możesz się zabawić, bo praca, to jak znajdujesz czas,by pisać na Kafe?

Gość napalona ona
szukałam rady:P ale teraz jestem jeszcze bardziej napalona i praca mi zostanie na noc:O:(

Wiesz co? Wyłącz komputer, muzykę, telefon, zrób herbatę lub kawę i weź się za pracę. Na początku będziesz myśleć o seksie, ale jak zagłębisz się w pracę, to Ci przejdzie :)

a potem pomyzlisz o tym jak to by bylo w pracy przeczyc taka mala przygode i sobie ulzysz po raz kolejny:P eM slabe te twoje rady:P

Gość napalona ona
:( wiecie, co ja spróbuje jednach tych rad:D biore zimny prysznic herbatka i do dzieła:D dziekuję za odpowiedzi:) po prostu eM 🌼 i dziękuję Tobie sheyen:)

zawsze sluze dobra rada dla napalonych kobiet... wogole dla kobiet:p owocej pracy zycze i zaspokojenia potrzeb wreszcie:P

Gość napalona ona
No niestety, miał być zimny prysznic ale podkręciłam mocniej wodę i sami rozumiecie, kolejny niesamowity orgazm. W trakcie zrobiłam się taka napalone, że gdy woda tak miło leciała mi na cipkę, przy użyciu drugiej ręki włożyłam sobie do pupci szczoteczkę do zębów. I żeby było lepiej, tym co się myje ząbki, wsadziłam sobie do środka. Prawdziwy odlot.

oj olej prace:) jak ci mowia ze musisz to powiedz niekoniecznie (cytat) i pobaw sie:P ja to jestem hedonista przyjemnosc najwazniejsza a praca:P? zawsze moze byc inna:)

No to ok :) To ja idę. Do napisania kiedyś tam ;) Napalona, ja Ci dobrze radzę, idź po sąsiada lub zadzwoń po hydraulika, niech Cię w końcu porządnie przerżnie jakiś facet, to później spokojnie będziesz mogła się skupić na pracy :D

:D ach te twoje rady najpierw daj spokoj a teraz orgazmij sie ile mozesz:p kobitka zmienna jest jak widac na przykladzie eM:P