Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulajda

Kłótnie w domu

Polecane posty

Gość Kasiulajda

Mam 13 lat, to nie dużo i nie mało. Mój ojciec kłóci się z mamą o wszystko! Niedawno temu, w niedzielę pojechaliśmy do takiej knajpy na rybę. Jak wracaliśmy to ojciec kłócił się o wszystko! O to, że mama źle skręciła, źle wyminęła samochód! Koszmar jakiś. Ale najgorsze to było to, że jak już wracaliśmy wszyscy zdenerwowani do domu mama zdjęła okulary i położyła na półce obok kierownicy. A on złapał te okulary i wyrzucił przez okno samochodu!! To się poprostu w głowie nie mieści. Ale to nie wszystko! Pewnego dnia byłam 4km od domu, byłam taka zmęczona... Bo byłam w stajni. No ale ojciec zabrał kluczyki do samochodu i musiałam piechotką wracać! Nie nawidzę go, od kiedy zaczął się kłócić o wszystko. Moja siostrę wyzywa od najgorszych, moja mamę też. Byłam taka wkurzona, że kiedyś zdemolowałam starą szkołę. I sołtys przyjechał do mnie do domu i muszę to odmalować. Mam dosyć takiej rodziny, jak patrzę na rodziny, które się uśmiechają itd. jest mi tak przykro... ;(

Gość Nie ma się czym martwić
Takie jest życie. Każdy ma jakieś problemy nie ma idelnych rodzin. Przyzwyczaj się, że masz ojca... takiego i ty nie masz na niego żadnego wpływu. Odmaluj jak najszybciej te ściane i nie psoć już żeby mama przynajmniej w Tobie wsparcie miała bo na tate liczyć nie można.

Gość 30 sensible _ solitario
Pewnie go denerwujecie, ja tam mu się nie dziwię

Gość Kasiulajda
Denerwujemy go ? Ja już nawet nie prosze mamę o żadne pieniądze ! Zbieram jakoś . Próbuje coś sprzedawać ! Ja tylko chce, żeby on zwrócił na mnie uwagę ! nie wiem co mam robić ;(