Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellow blond hairss

MAM 20 LAT I CHCIAŁABYM MIEC DLA KOGO ŻYĆ

Polecane posty

Gość yellow blond hairss

niby jest okay, mam rodziców i brata, kocham ich, ale czuje sie samotna. Przyjazn mi sie rozpadła, reszta kolezanek porozchodziła sie w swoje strony. Po wakacjach zaczne nauke w studium i na studiach zaocznych w innym miescie. Czuje sie cholernie samotna. nie wiem czemu , ale chciałabym miec dziecko, męża. Chciałabym założyć rodzinę, a nie chodzic sama na spacery do parku i dołować się widokiem mijanych par. Towarzystwa dotrzymuje mi internet. Kiedy miałam wiecej nauki, nie myślałam o tym, najgorsze sa dni, kiedy nie mam co robic, jestem sama ze swoimi problemami, nie mam do kogo zagadac. Niedługo bede mieszkac sama, z jednej strony sie ciesze, a z drugiej nie. Mam 20 lat i nie czuje potrzeby imprezowania, chyba sie starzeje....

Bo to co opisalas ja mialem przez pare lat wczesniej jak chcesz mozemy porozmawiac

Gość yellow blond hairss
jestem z kielc,a ty?

Gość yellow blond hairss
jestem

Gość yellow blond hairss
tez tak masz jak ja?

Widzisz dla mnie nie jest wazne jaka odleglosc by byla ,a zainteresowańie .poczucie chumoru ,troche zaufania?

Gość yellow blond hairss
wiem, o co ci chodzi:) rację masz, tylko ja mam jeszcze kilka innych problemów w zyciu

Gość yellow blond hairss
napisze do ciebie teraz

Yelow powiem ci tak chcialbym poznac kogos by porozmawiac ,zaufac ,mnie sie nie spieszy

yellow blond hairss -> coś podobnego tylko chyba gorzej ;p songo -nie ja używam g-maila

A pytam dlatego bo nie wiem jak zrobic ,by orginalna czesc mi sie nie pokazywała gdy wysyłam meila