Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kermitkrass

dziewczyny odebralam wyniki cytologii -pomozcie

Polecane posty

Gość kermitkrass

mialam robiona cytologie, odebralam w ty. wyniki, lekarz moj nie przyjmowal wtedy i nie bylam na wizycie. Dopiero w tygodniu zajrze do niego, ale niepokoji mnie wynik cytologii. Mam grupe druga i rozpoznanie kliniczne : "m. czarna"? nie moge sie doczytac. Jak ialam robiany wymaz, lekarz powiedzial, ze mam mikro nadzerke i cytologia pozoli ustalic co z nia robic. Na wyniku mam tez napisane: ogolna ocena rozmazu: zmiany zapane i odczynowe infekcja: niespecyficzna flora bakteryjna odczynowe zmiany komorkowe wywolane: regeneracja niepokoji mnie to rozponanie kliniczne, miala ktorasz was cos takiego?:( jde do gin. to sie dowiem, ale juz teraz mi to spac nie daje

Gość zapalenie i nadzerka
stan zapalny, mozliwe ze zapalenie pochwy na tle bakteryjnym plus ta mala nadzerka (czesto skutek przewleklego stanu zapalnego). fajni ebyloby zrobic posiew jeszcze, ale jak znam zycie to dostaniesz gynalgin, macmiror czy inne globulki i tyle. no chyba, ze lekarz stwierdzi ze lepiej usunac zamrazajac czy wypalajac, ale jak jest mala to watpie. mozesz brac tez l. femina prewencyjnie, przy takich sprawach sie przydaje.