Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiech na sali :D

JEDNAK MEZCZYZNI NIE MYSLA :d O TO DOWOD... AHAHAHAHA

Polecane posty

Nie wiem jak to napisac, ale to co przed chwila doswiadczylam przeszlo moje nasmielsze oczekiwania :D Otoz tyczy sie to mojego faceta.. :D No ja nie wiem , jego to juz mozna tylko zabic.. otoz bylam glodna, wyslalam go po frytki do sklepu, ladnie mi je przygotowal, zrobil w misce :) i podal.. bylam tak glodna ze nie zwrocilam uwagi.. jem, jem az w koncu poczulam ze jestem najedzona i juz wiecej nie moge.. to mu ja podalam, on tam troche kaprysil i w pewnym momencie spojrzalam na prawie pusta miske znaczy 3/4 z niej juz zjedlismy, i mowie: a ty skad wziales ta miske? a on no z kuchni, a ja: no ale to nie jest miska psa? a on: nie, nie jest, umylem ja przeciez :) a ja no ale skad ja masz z zlewu? a ten no tak.. no myslalam ze padne!! z tej miski moj pies jak byl na dworzu pil wode, jadl zarcie i lezala kilka dni na dworzu :D i plywala w niej ZABA!! :P od razu odechcialo mi sie jedzenia, jeny dlaczego faceci czasem nie mysla? to ze byla w zlewie i lezaly w niej sztucce to jeszcze nic nie znaczy (on zapewne je tam wrzucil) masakra po prostu.. ktos mial podobnie??

Zaznaczam ze on ta miske widzial wiele razy :D i wiele razy do niej wlewal wode itp,. wiec nic go nie usprawiedliwa :D

Gość dregkglp
o Boże!:)

Gość malanowski
a kto kurwa trzyma miskę psa w zlewie

Gość aaaaaaaasdfghgfd
rzeczywiscie smieszne. ale usprawiedliwa go fakt ze miska lezała w zlewie. ja bym takiej miski do zlewu nie połozyła, ajelsi juz szybko umyla i gdzies pod zlew by nikt z domownikow sie nie pomylił. miał prawo sie pomylic.

Gość myślę że tak
jeszcze ze sztućcami w środku

sorry ale ja myje naczynia psa w zlewie, bo gdzie niby? po drugie zlew ma 2 otwory, to myslalam ze on to zauwazy, no ale jeszcze sztucce? ;/ no ale w koncu to facet to czego sie moglam spodziewac :P

Gość baba też ma dwa otwory
i facetowi czasem się nie trafi w odpowiedni

haha :) to chyba po pijaku nie trafia :P_

Gość niestety potem sa takie slady
pierdolisz ze nie zauwazyl a ty kurwa gdzie oczy mialas?