Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

kto od jutra diete białkowa Dukana chce ze mna??

Polecane posty

no moze ja :) tez mam tą ksiązkę tylko czytać mi sie nie nie chce :D

ksiazki nie mam,ale w necie sledze wszystko o tej diecie,i mi sie podoba!! Ile macie do zrzucenia?? Razem latwiej,wieksza motywacja...

ja tez bym chciala tak minimum 15 kg...teraz waze 75 kg,a chcialabym 60kg,albo mniej:) Dzis pierwszy dzien,na snaidanie zjadlam jogurt naturalny i 3 plasterki wedliny drobiowej,a do pracy wzielam sobie serek wiejski,w domku zjem udko ugotowane.

Witam, mogę się przyłączyć. Rozpoczęłam dietę 15.06. Trzeci dzień, a mnie już brakuje motywacji. "Te proteiny wychodzą mi już bokiem", a w szczególności na twarzy. Czy któraś z Was też w pierszych dniach miała takie problemy z cerą? Strach wyjść do ludzi:(

dietę dukana lepiej przeprowadzić w zimie... teraz za duzo pokus w postaci owoców. ja osobiście bym niewytrzymała na braku owoców gdy wokół pełno truskawek, za chwilkę zaczną sie jagody, śliwki... mmmm same pyszności..... ale trzymam za was kciuki oczywiście

kacha niestety jest wysyp :( tych "cudów" a przed @ jeszcze więcej nie łam się uderzeniówka jest trudna bo to szok dla org. ale da radę ;) Anta i tak truskawki są beznadziejne w tym roku, nie dość, że kwaśne to jeszcze drogie jagody, śliwki? jak to się ma do kg, które chcemy zrzucić? :D owoce przegrywają :) ja już dukam od marca, spadło tylko 5 kg :O ale trzymam się dalej, byłam na 5/5 przez 2 m-ce teraz 5/2 w weekend jem P+W, ale też mieszam, nie trzymam się ściśle schematu, przez to nie czuję się pokrzywdzona od wczoraj znów zaczęłam jeść otręby bo w kibelku masakra :( jedna moja rada pijcie dużo wody to podstawa bo inaczej nery nie wytrzymają ;)

Gość mrumrumruu
co to za dieta o ktorej mozna powiedziec"ze nery nie wytrzymaja"..albo watroba....albo TARCZYCA...robicie sobie idotki krzywde na wlasne zyczenie... zycze miliona syfów na twarzy kretynkom bez wyobrazni.. polecam wgooglac sobie konsekwencje diety dukana ...

Gość taka sobie ona
ja się z chęcią przyłączę ale pod warunkiem, że będziesz pisać dzień wcześniej jaki jadłospis na kolejny dzień, nie mam tej książki

jezeli bedzie sie pic minimum 2 litry plunow to nic nam nie grozi;) ani zapalenia ani syfy bo wtedy organizm wyplukuje z siebie wszytskie zle toksyny itp pozdrawiam ;)) ja dzis zjadlam 2 serki wiejskie a do pracy biore placki z otrebow ;))

Hej dziewczyny! Ja tez niedawno zaczelam i juz 2kg mniej i jestem jeszcze na I Fazie;) Widze, ze tu cichutko, wiec moze polaczymy sily;)? Razem razniej:D! Dolaczcie do nas na naszym watku! Super byloby, gdybyscie do nas dolaczyly! Im wiecej proteinek, tym lepiej:) NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ-TA DIETA ZMIENIA MOJE ŻYCIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3923084&start=5430 Czekamy na Was, kochane, razem damy rade wspierajac sie, pocieszajac, mozemy to zrobic !!! Chetnie przyjmiemy nowe Dukanki! Wejdzcie na strone 182:-) Do zobaczenia:)!