Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinn

kto sie zna na depilatorach?

Polecane posty

mam zamiar kupic sobie depilator mimo ze nigdy nie uzywalam i nie wiem jak to jest:) niestety nie mam od kogo pozyczyc i wyprobowac wiec planuje kupic taki niezbyt drogi. jak myslicie czy ten bedzie w miare dobry? czy jest duza roznica pomiedzy takim za 60zl a za 180zl? http://allegro.pl/item1078216551_depilator_philips_hp_6508_satinelle_sensitive.html

dla poczatkujących lepsze są te droższe - po pierwsze mają zmienne nasadki masujące co zmniejsza znacznie przykre odczucia, po drugie mają 2 albo i nawet 3 razy wiecej pęsetek skutkiem czego depilacja jest szybsza i bardziej efektywna ;)

no wlasnie ten z linku ma ten walek masujący:) myslisz ze bedzie ok? :)

Gość errteee
a tam nasadek się prawie nie używa wiem to z własnego doświadczenia, dostałam depilator z bajerami na urodziny i używam samego korpusu, mój jest tak samo dobry jak mojej siostry za który dała 60zł (ja mam browna, siostra phillipsa satinelle)

ja tez juz nie uzywam nasadek ale pamietam swoje pocztki kiedy ból był taki że bez nasadki raczej bym sie poddała :P a autorce odradzam philipsa - ja nie uzywalam go nigdy ale jak czytalam kiedys opinie to sporo kobiet skarżyło sie na te firme. dobre opinie ma braun

Gość errteee
wiele moich znajomych ma phillipsa i nie słyszałam skarg nogi/ bikini najlepiej depilować po kąpieli to tyle ja od początku nakładek nie potrzebowałam, większość koleżanek też nie

Gość kika67890
mysle ze powinien byc dobry. boli i takim za 60 i za 200 :D

Gość hhfgdgdsgsfsga

Gość Ekspert_Philips
Ekspert_Philips Szanowana Pani nadinn cena depilatora wynika z jego zaawansowania technologicznego. Im wyższy model tym posiada on więcej funkcji, nasadek czy dodatkowych elementów. Sam mechanizm depilacji jest jednak zawsze ten sam- dyski (metalowe bądź ceramiczne) wyrywają włoski wraz z cebulkami. Wskazany przez Panią model depilatora marki Philips jest przeznaczony dla początkujących Pań, które wcześniej stosowały inne metody depilacji. Jest on bardzo skuteczny i godny polecenia, ale wspomniała Pani, że chciałaby Pani przed zakupem przetestować depialtor. Dlatego właśnie proponowałabym Pani zakup modelu Satinelle Soft HP6509, który jest objęty programem "satysfakcji gwarantowanej albo zwrotu pieniędzy". Panie, które dokonają zakupu depilatora do 31 sierpnia 2010r. mają 45 dni na przetestowanie urządzenia i jeśli nie spełni on ich oczekiwań to za okazaniem dowodu zakupu mogą go zwrócić w dowolnym autoryzowanym serwisie Philips i dostaną pełny zwrot gotówki. Jeżeli potrzebuje Pani bardziej szczegółowych informacji proszę o kontakt mailowy : ekspert@philips.com Chętnie pomogę. Alicja Taboryska Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące depilatorów marki Philips oraz depilacji. Zapraszam do kontaktu w prywatnych wiadomościach lub bezpośrednio w dyskusjach.

Gość Ekspert_Philips
Ekspert_Philips Szanowana Pani szał ciałłłł, z opiniami jak wiadomo jest róźnie, część z nich będzie pochlebna a część negatywna. Każda kobieta jest wyjątkowa, reprezentuje indywidualne upodobania i uznaje inne standardy. To co dla jednej Pani będzie idealnym wyborem, dla drugiej może być gorszym. Dla kontrastu podaje Pani kilka pozytywnych wypowiedzi internautek dotyczących właśnie marki Philips. "Też miałam i uwielbiałam go,dopóki nie chcący przy przeprowadzce go nie wyrzuciłam :( Chyba zdecyduję się na drugi tak sam ;) Miałam Philips Satinelle Ice ;)" http://forum.szafa.pl/48/1828221/page=2/depilator-dla-zony.html "nad satinelle ice też się zastanawiałam, ma świetne recenzje na innych forach." http://www.nowekosmetyki.pl/forum-watek/zabiegi-kosmetyczne/148/1/depilator "ja poelcam markę Philips. Miałam 2 depilatory , bardzo fajne. Ciche i wyrywają każdy włosek." http://emaluszki.pl/forum/index.php?/topic/1212-najlepszy-depilator/page__pid__9744__st__0&#entry9744 Jeżeli potrzebuje Pani bardziej szczegółowych informacji proszę o kontakt mailowy : ekspert@philips.com Chętnie pomogę. Alicja Taboryska --------------------------------------------------------- Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące depilatorów marki Philips oraz depilacji. Zapraszam do kontaktu w prywatnych wiadomościach lub bezpośrednio w dyskusjach.