Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kl@R@

przeszłość czy te ekscesy mają jakies znaczenie???

Polecane posty

Gość Kl@R@

mam pewne zmartwienie dotyczy ono mojej kolorowej przeszłości . otóż dość wcześnie zaczełam balangować ,jestem dość ładną dziewczyną przyciągałam facetów ale okazało się ,ze oni są bardziej dojrzali odemnie i bardziej kochliwi dla mnie coś co było zabawą oni traktowali poważnie ...wiadomo nastolatka musi się wyszaleć .. granie nauczuciach to była norma i tak się składa ,ze przez 5 lat ,zraniłam i zraziłam wielu facetów. poprostu robiłam ich w przysłowiowego h*ja..!!! ale wiadomo każdy dojrzeje i się wycisza i w końcu jestem w związku i traktuje mojego faceta poważnie zreszta on bardzo powaznie mnie ! opowiedziałam mu.. i on jest strasznie zazdrosny i zaborczy znaczy nie jakos chorobliwie ale boi sie że z nim zrobie to samo .. nie mogę go w zaden sposób uspokoić!!! że juz się zminiłam i bardziej doroslej podchodze do pewnych spraw .. jakieś pomysły jak z tego wybrnąć??

Gość zazdrość
czasem niszczy związek..

Gość Roll-on
dorosłość Twoja moze nie mieć nic wspólnego z twoim charakterem , a z tego co piszesz i wnioskuje lubisz się bawić uczuciami ...stały zwiazek nie dla Ciebie

to mi nie wyglada na toksyczny związek .. bawienie nie zawsze znaczy chlanie.. ..... samo się unormalizuje potrzebujecie czasu ,zeby sie przekonać on ,ze się zmieniłaś i Ty ,ze faktycznie to jest prawdą !!!

Gość czarnajagoda
bo tak sie dzieje, gdy kobieta za dużo papla....po co mu to mówiłaś? szczerość w pewnych sprawach nie popłaca...

A moim zdaniem dobrze zrobiła ,ze powiedziała ..prawda ponad wszystko chocby była ostra jak nóż ale to zawsze prawda ..!!! Czyste karty , czyste sumienie .... nie jakieś gierki ..i fałsz..

A moim zdaniem dobrze zrobiła ,ze powiedziała ..prawda ponad wszystko chocby była ostra jak nóż ale to zawsze prawda ..!!! Czyste karty , czyste sumienie .... nie jakieś gierki ..i fałsz..

Gość ekscesy i przeszłość
bardzo często przeszłość rzutuje na przyszłość i sie związek rozpada ... niektórzy nie umią zapomnieć inni zaakceptować tego ..,ze to przeszłośc