Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatnaaa

Czy coś z tego będzie?

Polecane posty

Gość delikatnaaa

Poznałam niedawno gościa, wszytsko bardzo fajnie, super się nam gada, powiedział mi nawet, że mu się spodobałam. Agrumenty też podawał sensowne, moje zalety, których sama jestem świadoma. (Poznaliśmy się już jakiś czas temu, dzięki naszej pracy i od tego czasu nasze spotkania opierały się na wymianie kilku zdań i żartach wśród wspólnych znajomych) noo ale pare dni pozniej uznal, że nic z tego nie bedzie, że nic do mnie nie poczul, ze nie chce mnie skrzywdzić. ze on nie chce probowac, bo sie boi ze znow mu sie nie uda. i takie tam. i dalej gadmy, spotykamy sie, ale juz jako kumple. a ja bym chciała coś wiecej. myslicie ze mu sie może jeszcze odwidzi? i sprobuje?

Gość delikatnaaa
Tu mi pomogłeś:) Ja mu w sumie powiedziałam, że jak nie chce, to oki, ja się przestanę odzywać i mam to gdzieś i ze po co sobie zycie komplikowac. A on na to: Proszę Cię, przestań. Nic takiego nie powiedziałem że nie chce.

Gość delikatnaaa
Czyli jednak jest tak jak mówi że się boi? tak? Powiedziałam mu że moim zdaniem albo zrobiłam/powiedziałam coś co mu sie nie spodobalo i nie chce mi tego powiedziec i daltgeo tak wymysla, albo faktycznie chcialby sprobowac ale sie boi. a on, moze bym chciał a może nie....

Gość delikatnaaa
Up up, wyraźcie swoje opinie, bo ciekawa jestem:) Jak wy to widzicie?):

sądzę że on nie jest pewny jak będzie wyglądać jego przyszłość (materialna i/lub uczuciowa) i dlatego nie che abyś przez niego cierpiała

Gość delikatnaaa
Hmmm. A jak zrobić żeby hmmm, żeby było dobrze?

albo ewnetualnie ma jeszcze "kilka" koleżanek i nie wie na którą się zdecydować :o oby tak nie było ale z facetami różnie bywa :/ ;)

Gość delikatnaaa
-----> Levviatan, właśnie zobaczyłam ile masz wpisów na kafe....wow;d Jak długo tu urzedujesz i dlaczego?

Gość delikatnaaa
jest tutaj ktoś jeszcze?:) powiedzcie cos:)

delikatnaaa -> musi powstać między wami więź oparta na zaufaniu i przyjaźni 16-17 miesięcy - a dlaczego? bo siedzą tutaj różne kobiety i sam się ostatnio zdziwiłem że już mam tyle postów ;p

Gość delikatnaaa
jejku, wiesz co?? Też się boję że mi sie nie uda tego z nim zbudowac... a tak bardzo bym chciała.... szukasz kobiety?

ja? - tak uda ci sie tylko musicie razem spędzać czas i rozmawiać o swoich problemach a nie tak typowo koleżeńsko ;)

Gość delikatnaaa
a w jakim celu szuaksz kobiety? szukasz też tutaj na kafe? noo znajac moje szczescie na pewno sie wszystko zjebie;/ bo ja za bardzo chce, na sile chce;/

po prostu nie spiesz się w celu towarzysko - uczuciowym cokolwiek to znaczy i nie konkretnie na kafe tak ogólnie czekam aż znajdzie się jakaś co mnie wybierze

Gość delikatnaaa
ehhh, no zaobczymy, chociaz i tak bedzie rozczarowanie. hmmm:) ja tu jeszcze wrócę): a tymczasem ide spac:) dobranoc:)

Gość delikatnaaa
Up up:)