Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_00

Zniknął mi folder z obrazami dokumentami itp.. Pomocy !!!

Polecane posty

Gość Monika_00

Nie wiem co się stało. Mam swój folder w którym mam zdjęcia, referaty do szkoły, arkusze itp.. Dzisiaj chciałam zapisać tam zdjęcia a tu ... folderu nie ma !! Nie wiem o co chodzi, wszystkie inne foldery siostry są. Gdy wpisałam w uruchom wyświetla się komunikator " d:\programy...(mój adres folderu) odwołuje się do lokalizacji,która jest niedostępna.Może ona znajdować się na dysku twardym tego komputera lub w sieci. Upewnij się,że dysk jest właściwie włożony i że masz połączenie z internetem lub siecią , a następnie spróbuj ponownie. Jeśli nadal nie będzie można zlokalizować informacji, być może zostały one przeniesione w inne położenie. " Co mam robić. Proszę o pomoc. Jestem zupełnie zielona. Znajomość komputera ogranicza się u mnie do pakietu open office, gimpa itp :)

Gość Monika_00
Raczej go nie usunęłam, a w koszu nic nie ma. Może to jakiś wirus ?

Nad "uruchom" masz w pasku Start opcję "wyszukaj". Wpisz tam nazwę swojego folderu, jeśli go nie odnajdzie, to oznacza, że niestety został usunięty z komputera. Za pośrednictwem internetu możesz spróbować ściągnąć program do odzyskiwania danych i w ten sposób go odzyskać, ale prościej będzie, jeśli cofniesz system do stanu sprzed np. tygodnia. :) Wiesz jak to zrobić? Jeśli nie, to Cię pokieruję.

Gość Monika_00
Sprawdziłam i nie ma tego folderu.. Nie mam pojęcia jak cofnąć system ..

Gość meszugene
wejdz w start zobacz w ostatnio przegladanych dokumentach moze go znajdziesz potem sprawdz wlasciwosci gdzie sie znajduje

Gość Monika_00
Niestety nie ma :(

Gość Monika_00
Jak mam zrobić to cofnięcie systemu ? Proszę o wskazówki/instrukcję. :)