Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość altea86

Czy bez hobby i pasji można być szczęśliwym?

Polecane posty

Gość altea86

Bo ja nie mam hobby, nic mnie nie interesuje i właśnie czuje się do niczego.

Gość her komendante
bo waszym hobby jest facet i wszytko co wokół niego

droga koleżanko nie masz sie czym przejmować wkońcu jesteś kobietą, a one z natury są pustakami i nie mają zainteresowań ani hobby, a ty właśnie należysz do tych pustaków wiedz o tym...:o

Gość losie co za dzien
nudna jestes :( fakt ze kobiety rzadko maja pasjonujace hobby ale zeby nic cie nie interesowalo to troche dziwne. mnie od malego interesowala muzyka, najpier nauczylam sie gry na pianinie, potem byla gitara, teraz na starosc, bo mam juz prawie 30stke, ucze sie gry na skrzypcach. sama :) niedawno zaczelam lekcje jazdy konnej :) znajomi patrz na mnie jak na dziwaka bo sami interesuja sie jedynie wiecznymi studiami i doksztalcaniem :) moj maz pasjonuje sie fotografia a poza tym nurkuje. mimo ze mamy zupelnie inne zainteresowania to dajemy rade, mamy czas dla siebie i nie jestesmy uwiazani do siebie 24 h na dobe co wiekszosc kobiet w zwiazkach uwaza za cel sam w sobie :P

Gość bywaaa
Tak na prawdę niewielu ludzi mia hobby...No przecież hobby nie można nazwać to że ktoś lubi kino i w związku z tym idzie na głupawy film do kina raz w miesiącu, ale słucha radia, a jego hobby do muzyka :D