Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona......

Spytałam się dzisiaj męża

Polecane posty

Gość zaskoczona......

Czy wolałby chłopca czy dziewczynke? - powiedział że chciałby mieć córke? później dodał że śmiechem że lepiej mieć córke która się puszcza niż syna który jest np. pedałem. Na koniec gdy spytałam co by zrobił gdyby nasza córka się rzeczywiście puszczała to odpowiedział że porozmawiał by z nią na ten temat i porozmawiał o antykoncepcji jak i o tym z jakimi mężczyznami powinna to robić. Poszłam do drugiego pokoju i powiedziałam żeby się do mnie dzisiaj nie odzywał.

przynajmniej wie o czym z nią rozmawiać w takim przypadku i wie zę raczej nie nawrócił by jej od tego puszczania

a mój ojciec nie przewidywał żadnych z tych opcji, bo niby nie było powodów :classic_cool:

jeszcze nie macie tej córki a ty juz się na niego gniewasz :D podszedł do sprawy tak jak trzeba :D idz babo!! sama sobie robisz klopoty :P

Gość zaskoczona......
Tylko że on nie mówił tego żartobliwie, powiedział że gdyby nasza córka była prostytutką zaakceptował by to. Ja myślałam że zwymiotuje, gdy usłyszałem że dla męża to nie byłby problem poszłam do drugiego pokoju bo nie jestem z nim w stanie teraz rozmawiać.

zanim córka dorośnie to on 100 razy zmieni zdanie, nie można obrażać się za coś czego tak na prawdę nie możesz być pewna i czego nie ma. to bez sensu.

od ciebie też będzie zależało jak tą córkę wychowasz i czy będzie musiała posuwać się do prostytucji. więc po co się martwić ?? ;)

Gość elisska
bo aby nie była prostytutką to trzeba dziecko uczyc wartosci od małego..jak ma kilka lat..mowic mu ze miłosc wazna.. że nie kazdy jest odny zaufania..i rozmowy utrudniac w miarę wzrostu wieku dziecka..podsuwac mu ciekawe ksiazki..mowiace ze emocje sa złaczone z sexem. wyjdzie na ludzi..a tak..jak sie tego dziecku nie przekazuje..bedzie jak inne..

Gość zaskoczona......
Tylko że on był przy tym bardzo poważny, powiedział że jeśli w ten sposób chce zarabiać na życie a jest dorosła to niech sobie zarabia. I sam powiedział że lepsze to niż syn który jest gejem, powiedział że wyrzekł by się takiego syna.

Gość zaskoczona......
Jak wogóle mógł coś takiego powiedzieć, ja potrafiłabym zaakceptować orientacje dziecka, ale taki zawód gdyby wykonywała moja córka po prostu byłoby mi przykro. A mąż jeszcze się śmieje że moglbyśmy się na tym nie źle dorobić.

Gość ja tez tak uważam
chyba masz coś z hormonami i z byle powodu masz załamkę. jeszcze tej córki nie masz a już się gniewasz o jej zawód? weź wyluzuj bo to co piszesz to głupoty. teoretyzować może każdy a życie pokazuje, jak będzie naprawdę. p.s. nawet córka prostytutka to nadal córka. do morderców w więzieniach tez przychodzą rodzice.

Gość zaskoczona......
Ja jeszcze nawet w ciąży nie jestem, ale źle się poczułam z tym co usłyszałam. Kilka razy pytałam się męża czy żartuje, a on mi odpowiedział że nie. Że jeśli nasza córka byłaby już dorosła, znalazła by sobie takie zajęcie to niech je wykonują a my jeszcze powinniśmy ją w tym wspierać.

Gość ale on ma racje ;)

Gość teneryfaaa1
jaaaa nie moge... jakie wy macie wszyscy zjeebane poglądy! nie wiem czy tylko na kafe udzielaja sie tacy "moralni" fanatycy (dotyczy zwłaszcza autorki tego watku) czy to faktycznie przekrój społeczny...

Gość autorko masz racje
na twoim miejscu robiłabym wszystko żeby córka miała jak najmniejszy kontakt z ojcem bo on jej sam taką prace zaproponuje i będzie jej alfonsem.

bieda to ludziom mozgi jednak wysusza:(( prostytutka tez potrzebna jak szewc czy tez kowal :D sa faceci strasznie niesmiali lub poprostu brzydcy jak noc listopadowa w Warszawie......i co oni maja zrobic??? jak bedzie dorosla to nic jej nie zrobisz,to jest jej zycie i rzyc!!:P:P

Gość bzdziagwa ;)
o bozesz kobieto o co ci chodzi lepiej zebys dziecka nie miala bo chyba nie wiesz na czym polega matczyna milosc milosc do dziecka jest bezwarunkowa dziecko akceptuje sie takie jeskie jest z jego wyborami dopoki nikomu krzywdy nie robi masz madrego meza

Gość rzeczywiscie bardzo mądrego
który sprzedałby własną córke!

Gość bzdziagwa ;)
bozesz co ze ciemni ludzi wyboru dziecka nie zmieni i wtedy madry rodzice zamiast stawac okniem poprptsu kocha dziecko i akceptuje nie potepia i nie pozwala na pogorszenie sie kontaktu i jak mozna wlasny wybor dziecka nazywac tym ze ojciec sprzedaje corke ale coz prosci ludzie proste glupie myslenie bo na szersze rozumowanie mozdzek za ciasny

Gość teneryfaaa1
w ogóle jak można się obrazić za taki tekst, nie kumam... facet wyraził własne zdanie i tyle

Gość jeśli twój mąż okaże się takim
ojcem jak zapowiada to życze większości córka by takich fajnych starych miały :)

Gość była prostytutka
Oj uwierz że sa gorsze rzeczy od prostytucji. Módl sie o zzdrowie dla przyszłej córki a o męża dbaj bo to skarb. Ja mam niepełnosprawne dziecko i uważam że tego powinniśmy sie obawiac a nie tego jak bedzie zarabiac.

Gość cfjfj
rzeczywiście masz problem :D:D:D