Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butellkowapanna

seks z kolegą z roku?

Polecane posty

Po pierwsze czy twój kolega tego chce? On jest mężczyzną i znaleźć puszczalskiego faceta jest bardzo ciężko. Tylko kobieta nie ma wstydu wystawić dupy facetowi z którym nie tworzy związku. To że nie pojmujesz tego, że jest to nie moralne zachowanie absolutnie mnie dziwi. W końcu jesteś kobietą i wszelkie normy zachowań społecznych i moralnych są ci obce.

Gość Mitaka
Więc zalezy ile jej zostalo do konca studiow:D

Gość panienka z okienka.oho ho ho
w życiu bym nie poszła na taki układ. a nawet jeśli już to nie z kimś, kogo widuję codziennie, spędzam z nim czas i jest w gronie moich najbliższych znajomych rób co chcesz, tylko potem nie płacz na kafe, że niekoniecznie za plecami mówią o tobie szmata

Gość teneryfaaa1
hmmm01 chodziło mi raczej o wypowiedzi panienki z okienka, loosera i gangsterskich fanaberii i im podobnych

Gość Mitaka
Dla mnie to jest dzialanie na granicy... Seks jest bardzo intymną sferą zycia i jesli zblizasz sie z mezczyzna to jesli jestes normalna wrazliwa kobieta - poczujesz ta wiez. A reszte dopowiedz sobie sama.

Jeżeli byście mnie spytały co sądze o tych dziewczynach, które poszły ze mną na ten układ ? ... Powiem jedynie to, że sam sobie takie sytuacje wypracowałem. Sam tego chciałem. Więc nie mam złej opinii na temat tychże kobiet. Mówiąc, że nikomu o moich znajomościach nie mówiłem byłoby kłamstwem. Ciężko nie podzielić się facetowi czymś takim chociażby z najbliższym przyjacielem. Mimo tego, że uważam się za kogoś co trzyma język za zębami to byłoby mi ciężko nie podzielić się tym z kimś. Co innego jeżeli byłaby to moja dziewczyna. Więc dziewczyno zastanów się czy na pewno tego chcesz. To forum jedynie zrodzi więcej wątpliwości.

Gość a moze ni8e jeste to glupie
seks z kolega z roku - skoro sie znaja.. moze to ich bardziej zblizy - skoro jest tak jak pisze autorka - "jak stare dobre malzenstwo.." moze akurat sie jakis owoc tego malzenstwa potem pojawi :D

Gość mysliciel99
butellkowapanna czy ty jesteś masochistką ? Po co się tak męczysz? O co ty pytasz? Dwoje dorosłych ludzi jak chce iść do łóżka to idzie a nie pyta o zgodę jaśnie szacownego zgromadzenia na kafe.

23:35 [zgłoś do usunięcia] Looooser Rosnąnam obywatele z pokolenia gimbusów, sex to sport dla nich. A meżowi co dasz pustaku? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

23:29 butellkowapanna jesli nie jesteśmy para, tylko sie przyjaźnimy... znamy od 4 lat... wypada? czy lepiej nie ryzykowac? :D:D boszzz..... nie macie czym się zająć? żallll.pl

23:50 [zgłoś do usunięcia] dominik1000 Po pierwsze czy twój kolega tego chce? On jest mężczyzną i znaleźć puszczalskiego faceta jest bardzo ciężko. Tylko kobieta nie ma wstydu wystawić d**y facetowi z którym nie tworzy związku. To że nie pojmujesz tego, że jest to nie moralne zachowanie absolutnie mnie dziwi. W końcu jesteś kobietą i wszelkie normy zachowań społecznych i moralnych są ci obce. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D rośnie drugi karolek netowy:D:D:D:D:D:D:D:D