Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cormoran

CZy facet 25 lat to już nie materiał na partnera ?

Polecane posty

Gość cormoran

...bo odnoszę takie wrażenie...Miałem jedną dziewczynę 7 lat temu od tego czasu zero...Po prostu mam chyba pecha, podobały mi się dziewczyny u których nie maiłem szans, a ja tym które nei miały u mnie, teraz mam 25 lat i kobiety z góry traktują mnie jak kumpla, prędzej flirtują z żonatym kumplem ( troche gburowaty, zbyt pewny siebie ) niż z wolnym takim jak ja...chyba posiadanie partnerki/zony zwiększa jeszcze dodatkowo sznase na romans..... Wygląda tak jakby kobiety po 25 roku życia wybierały tylk ozajętych facetów jako kandydatów...

Gość karate mistrz
wydaje ci się 🌻

Gość cormoran
ale zauważalne u innych kumpli, ci samotni mimo starań nikogo nie mają ci zajęci nie mogą się odpędzić od okazji pomimo podobnego statusu czy wygladu

Gość to zadna tajemnica
są faceci atrakcyjni i nieatrakcyjni. Proste.

Gość karate mistrz
ale przecież sam powiedziałeś, że to nie jest tak, że nie ma żadnego zainteresowania twoją osobą. więc? w tajemnicy powiem ci, że o dziwo, laski mają ten sam problem ;) ja cię rozumiem, bo jestem w tym samym wieku i faktycznie trochę ciężej szuka się swojej połówki. zajmij się sobą, bądź uśmiechnięty i pewny siebie, bo to jest seksi i ktoś to zauważy na pewno.

Gość kormorany ci jajca wydziubały
pewnie dlatego nie masz powodzenia :P

Gość Taka jedna_ona
bo zazwyczaj ten zajęty jest bardziej wyluzowany w stosunku do dziewczyn, niz ten wolny ktory spina się i strasznie stara zeby zwrocic na siebie uwage :P

Gość Taka jedna_ona
a poza tym to idealny material na partnera :D przynajmniej wg mnie (mam 22 lata)

Gość Ja mam to sa

Gość Ja mam to samo- taka jestem
Wiek nie ma nic do rzeczy. Może po prostu masz pecha, że trafiasz na same tylko "kumpele":-((

Gość JUZ nie material
?? tak masz racje, w Pl wychodzi sie za maz w wieku 14 lat a kazdy to konczy 20 rz i nie ma partnera idzie do ostrzalu, gdzies ty sie przez te 5 lat uchowal???

Gość buahahhaa
JUZ nie material ?? tak masz racje, w Pl wychodzi sie za maz w wieku 14 lat a kazdy to konczy 20 rz i nie ma partnera idzie do ostrzalu, gdzies ty sie przez te 5 lat uchowal??? :D:D:Dw lesie pewnie

Gość gall anonim123567
.." ci samotni mimo starań nikogo nie mają".. no waśnie bo się starają ;) trzeba się nie starać tylko po prostu być i rozmawiać z laską tak jak by ci na niej nie zależało i wtedy wyjdzie :D

Gość afti_0000
wg mnie 25 letni wolny, wrażliwy facet-jest idealnym partnerem :). Źle musiałeś trafiać, na takie, które potzrebują adrenaliny niż bliskości, czułości i poczucia bezpieczeństwa..

Gość cccccc
ja mam 23 , moj facet ma 27 i jakos nie narzekamy :) musisz po prostu trafic na odpowiednia osobe i ja czyms do sieie przyciagnac :)

Gość szczerze ale ostro
"nie mogą się odpędzić od okazji pomimo podobnego statusu czy wygladu" No skoro jakaś laska chciała wyjść za nich za mąż to znaczy że ich status jest jednak lepszy ;)

Gość DYSKUJA007
25 lat moj facet tyle ma i jednym slowem stwierdzam duze DZIECKO!!!!!!

no to szukaj własnie w mlodszych, niekoniecznie sa takie zle, ja mam 21 i włąsnei najchetniej bym sobie takiego 25 przyjela :D i nei przejmuj sie ze dziewczyny jakies podrywaja tych zonatych, chyba na glowe upadly ;/