Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfeiieeie

kobietki, mam pytanie ...

Polecane posty

Gość kjfeiieeie

Zwykle, jak kocham sie z facetem, on najpierw zaspokaja mnie oralnie, kiedy widzi ze dochodze,strasznie sie cieszy, jakby mial conajmniej dwa orgazmy. Czasami wole, zeby od razu przeszedl do rzeczy i wtedy kiedy on jest we mnie sama sie pieszcze. Bardzo szybko wtedy dochodze,ale zauwazylam, ze on traci zapal, i bardzo dlugo trwa nim dojdzie. I stad moje pytanie - czy zdarza wam sie piesci sie samej podczas seksu, i jak on na to reaguje ? mam wrazenie ze odbiera to jako zamach na jego meskosc, a ja po prostu chce dojsc razem z nim. A wy, panowie, co o tym sadzicie ?

Gość kjfeiieeie
up up

Gość bzdziagwa ;)
zdarza sie ale czasami i jak zdarza sie rzadko to faceta nawet to podnieca natomiast faktyczne faceci sami to wola robic bo to oni chca sprawic kobiecie przyjemnosc to tak jakbys kupila sobie wibrator bo w sumie po co ci facet jak masz do tego urzadzenie

A mnie zastanawia jak to jest mieć orgazm? Przyjemne? Jakie to uczucie... ehhh chyba bycie dziewica w wieku 20 lat to jednak coś złego. Swoim małym rozumkiem myślę jeednak, że pieszczenie samej siebie to nic złęgo, dla faceta powinno byc priorytetem by dać przyjemnmość kobiecie... tak jest wg mnie.

Gość kjfeiieeie
moj byly facet sam mnie do tego namawial , i jakos tak zostalo...kurcze... nie wiem, wstydze sie z nim o tym porozmawiac, a z drugiej strony- prawie jestem pewna,ze tu chodzi o urazona dume, tym bardziej, ze jest bardzo szczesliwy doprowadzi mnie do orgazmu jezykiem i palcami..

Gość rosalinee
Takie rzeczy zostaw jemu ;) albo szczerze z nim o tym pogadaj, co lubicie, jak zrobic, zebyscie rowno skonczyli :)