Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jusssstaaaa

Romans? Czy powiedzieć meżowi?

Polecane posty

Gość asdfcvrgtyh
nie, nie masz czekac co on zrobi :O chcesz zakoncyzc malzenstwo? to sie rozwiedz, proste. nie chcesz, to zamknij dziob na klodke i zyj dalej. ile ty masz lat? 13? jacys obcy anonimowi ludize maja cie przez zycie za raczke poprowadzic bo nie wiesz co masz robic? czy ty kiedykolwiek podjelas jakas decyzje? zawsze chowalas sie za kims innym jak bylo ciezko? to jest twoje zycie! miej tyle odwagi by podjac samemu decyzje a nie zrzucac odpowiedzialnosc na wszystkich innych :O

Gość ewelela
nie wiem czy jest sens pogrzebac malzenstwo przez jeden incydent.... wyrzuty sumienia to wystarczajaca kara. a przede wszystkim kara tylko i wylacznie dla ciebie a nie tez dla meza. jednak skoro pociaga cie szef, to bycmoze nie oprzesz mu sie kolejnym razem.... i co wtedy?mysl juz w przod, postaraj sie unikac szefa, najlepszym rozwiazaniem jest zmiana pracy.

fan ale on nie ma poroża. Zdrady nie było. To była chwila słabości bez usprawiedliwienia. Muszę mu powiedzieć, pewnie zrobię to rano.. chociaż mam ochotę go teraz obudzić. Nie wiem jak prześpię tą noc.

Nie mów nic mężowi jezeli nie chcesz by sytuacja z szefem sie powtorzyla unikaj go jego spojrzenia itp.....i zrob cos by ozywic zwiazek przedewszystkim porozmawiaj z mezem o waszym malzenstwie o tym co sie dzieje w nim ze juz nie jest takie jak kiedys.....walcz o zwiazek a nei o utrate męża....powiesz mu ze to tylko pocalunki a On dopowie swoje....i moze Ci tego nei wybaczyc.

Gość fan incestu
@Jusssstaaaa czytaj ze zrozumieniem :) pomijając całą sytuację którą opisałaś na początku czy uważasz wasz związek za udany czy jest to po prostu trwanie obok siebie?

Gość ojejku jaka ty biedna jestes
nie wiesz jak noc przezyjesz, jak mi ciebie zal, bidoczko. oby twoj maz opisywal ci kwieciscie i ze szczegolami wszytski zdrady jakie sie dopuscil badz dopusci. nidorozwinieta emocjonalnie kretynka :O

ale ja chcę by małżeństwo mi się układało. Tylko że ja nie wiem co robić. Jest ciężko nie ukrywam ale go kocham i tylko dlatego go nie zdradziłam.

Gość ewelela
nie mow mu. i napraw swoj zwiazek, miloscia najlepiej.to jest moje zdanie. trzymam za ciebie kciuki. dobranoc.

Jestem biedna bo boję się, że przez chwilową głupotę wszystko się skączy. Ja bym mu wybaczyła coś takiego, wiem to ale nie wiem czy on. I nie wiem czy dam radę udawać że nic nie było.

Gość fan incestu
@Jusssstaaaa więc zacznijcie dbać oboje o wasz związek. "Tylko że ja nie wiem co robić." - najgorszą rzeczą jaką możesz zrobić to dowartościowywanie się obcym fiutem

dobra fan, jako przedstawiciel panów uważasz że byś nie wybaczył. Więc co ja mam zrobić ze swoim sumieniem, jak ja mam mu w oczy patrzeć.

Gość fan incestu
@Jusssstaaaa pierwsze i najważniejsze, wyciągnij wnioski na przyszłość zadra na sumieniu z czasem przyschnie :)

Zmieniłabym pracę ale nie mogę. To bardzo dobra praca, rozwijam się, dobrze zarabiam-lepiej od męża. To też go boli..ale co zrobic z szefem? Nie mogę go unikać.

Gość fan incestu
@Jusssstaaaa wyjaśnij z szefem całą sprawę jest duża szansa że będzie próbował w przyszłości

Gość fan incestu
@Jusssstaaaa ma żonę, bardzo dobrze. gdyby próbował możesz go postraszyć ps. ile zarabiasz ?

Gość fan incestu
@Jusssstaaaa dlatego lepiej że jeżeli będzie próbował to możesz powiedzieć że skontaktujesz się z żoną i opowiesz jej co nieco

Gość fan incestu
sorrki, już nie kojarzę za bardzo co sam piszę ;)

Gość fan incestu
@Jusssstaaaa nie zaryzykuje bo będzie wiedział że jego żona też się dowie gra niewarta świeczki

dobra fan już ci głowy nie zawracam, późno już. Jutro się widzę z szefem muszę jakoś to załatwić. Może i on ma moralniaka tak jak ja.

Gość paulettta 1980
NIE MOW IDIOTKO SKONCZOA NIE MOW , MIALAM TAKĄ SAMA SYTUACJE .... MOJA BABCIA POWIADAŁA "CAŁEJ DUPY SIE CHŁOPU NIE POKAZUJE!!!" powiesz mu i on nigdy nie spotzy na ciebie tak samo , zawsze bedzie mial gdzies tam w głowie to co mu powidziałas. tO JEST PSYCHOLOGIA , FACECI NIE MYŚLĄ TAK JAK MY !!!!!!!!!!1nieeeeeeeeeeeeeeeeee mówwwwwwwwwwwwwwww

Gość fan incestu
"FACECI NIE MYŚLĄ TAK JAK MY" - dzięki bogu :)