Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o lozeczko

czy ktos ma takie lozeczko???

Polecane posty

Gość pytanie o lozeczko

tak jak w temacie-czy ktoras mamusia ma lub miala to lozeczko? jak sie sprawdza?:)

Gość ja kupujez
ale jakie?

Gość cccccc
ja chyba wole tradycyjne drewniane :)

Gość ja kupujez
edlug mnie kazde lozeczko turystyczne jest takie samo, jedno ma wiecej bajerow inne mniej. Najwazniejsze, zebys kupila do lozeczka porzadny materac, bo w tych turystycznych sa cienkie podklady do ktorych wklada sie metalowe orety! Napewno dla kregoslupa dziecka nie jest to nic dobrego;) Przewijaki, swiatelka, melodijki to cos co poznije raczej sie nie przydaje, a tylko zawyza cene:) Ja bym przy wyborze lozeczka sprawdzala tylłko czy ma tylko jeden poziom czy wiecej? No bo jak dziekco jest malenkie to ciezko je na sam dol klasc;) Poza tym to dla mnie te wszytskie lozeczka to jeden pieron:D

Gość pytanie o lozeczko
specjalnie kupilam lozeczko z 2 poziomami, a mojemu zachcialo sie ladnego wygladu i malych bajerow wiec wzielam takie:D a zwykle drewniane tez mamy, do tego materacyk kokos gryka. turystyczne przyda nam sie na wyjazd np do tesciowej na caly dzien bo nie chce przyzwyczajac dziecka do spania w wozku. no i na poczatku chcemy zeby mala spala z nami w pokoju wiec z tym lozeczkiem bedzie latwiej bo nie bedziemy musieli spac osobno a tradycyjne lozeczko nie zagraci nam pokoju. a to mozna zawsze zlozyc:)

Gość ja kupujez
wiec jakna wyjazdy to polecam z reka na sercu, sama ciagle za soba 2 lozeczka turystyczne ciagne (tak ze 12 razy w roku):D:D:D

Gość ja chetnie :)
moja bratowa ma lozeczko turystyczne, nie jest zadowolona. lozeczko porwalo sie juz jak jej synek mial 9 miesiecy (tzn te materialowe boki sie porwaly ja mam drewniane i tez rewelacynje nie jest ale z tego co widze to jednak wygodniejsze jest dla dziecka

Gość ja chetnie :)
mialam na mysli o domu bo na wyjazdy zdecydowanie wygodniej jest z lozeczkiem turystycznym

Gość pytanie o lozeczko
tak jak pisalam to lozeczko bedzie i na wyjazdy i w domu tez bedziemy go uzywac zeby nie musiec spac osobno, a zeby mala byla z nami w pokoju przez jakis czas:)

Gość hejka mauski
ja nie miałam takiego jak ty podałąś w linku, tylko takie http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1979679 mała spała w nim od urodzenia do 2 i pol roku!jest świetne, ma 2 poziomy(dla niemowlaka i 'starszaka'), przewijak - ale go malo używałam, ogólnie no spuer sprawa, nic sie nie zniszczyło ani powycierało, trzymam je dla kolejnego malucha :D Serdecznie polecam chociaż cena moze nie zachwyca ale na prawde warto!

Gość mamanika
Ja również mam turystyczne ale nie z tej firmy. Moja koleżanka miała takie i nie była zadowolana . Ja osobiście mam takie już od roku: http://www.allegro.pl/item1070579807_cudowne_lozeczko_kojec_full_opcja_ce_bezpieczne.html i jestem super zadowolona. Fajnie i solidnie wykonane. Nic a nic się pruje.Świetnie się czyści wodą z mydełkiem bambino.Używam go jako stacjonarnego i na wyjazdy.Dokupiłam tylko materacyk.Z rozmiarem nie było problemu gdyż są w tradycyjnych rozmiarach.Produkuje je firma która robi również łózeczka dla GRACO.

Gość fwefewf
Pomysl sobie zyczenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myslec o czyms czego naprawde pragniesz, To funkcjonuje. Osoba, ktora mi wyslala ta wiadomosc powiadziala, ze jej zyczenie spelnilo sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomosci. Wypowiedz zyczenie jak skonczy sie odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... ****Wypowiedz zyczenie**** Wyslij te wiadomosc w ciagu 10 minut do 10 osob Jesli tego nie zrobisz stanie sie przeciwnosc Twojego zyczenia.