Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KasiaWrocławek

Co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość KasiaWrocławek

Odkąd tylko pamiętam zawsze zakładałem finanse na rodzinę, pozwalała mi na to dobrze prosperująca firma samochodowa. Poznałem kobietę urodziło nam się dziecko - ona zostawała w domu, opiekowała się naszym dzieckiem, zajmowała domem.. W chwili obecnej zostałem zmuszony do zmiany lokalizacji firmy do innego miasta, sytuacja bytowa trochę się nam pogorszyła, w związku z zaciągniętą pożyczką bankową. Odbyłem rozmowę z moją żoną, powiedziałem że jest mi ciężko nadrabiać na kredyt, pożyczki, a do tego rachunki za mieszkanie i czy mogłaby w związku z tym mi trochę pomóc materialnie. Nasza córka ma 8 lat, ale to nie jest problemem ponieważ moja mama mogłaby odprowadzać ją do i ze szkoły. Moja żona ''szuka'' pracy, i wygląda to następująco: przychodząc późnym wiczorem obiad nie ugotowany, nie posprzątane, zakupy nie zrobione, ona siedzi przed telewizorem albo 'wisi' na telefonie obmawiając kolejno każdy news modowy. Po prostu ręce mi opadają! doprowadziło mnie to do tego, że 'zakręciłem kurek' daję pieniądze tylko na moją córkę, żeby miała co jeść, w co się ubrać.. Co powinienem zrobić? Zaciągam pożyczki, nie śpię po nocach , chciałbym żeby moja żona była dla mnie podporą, a z jej strony - nic ;( ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować