Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popieraczka praw zwierząt

komorowski zabija zwierztęta

Polecane posty

nie bede głosowała na kogoś kto może z zimna krwia zabić inna istotę!!!!

Gość ja chrzanie!!!
musialabys polowe bogaczy i mysliwych bo oni tez to robia! tu w gre wchodzi ochrona kraju przed zakompleksionym zasciankowym eurofobem z kotem ktory chce nasz kraj rezprezentowac(brr)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj sobie spokoj z takimi emocjami, tez kocham zwierzeta i nie podoba mi sie to ale na BOga chcecie Kaczora???????????????

Gość aniulka34
racja! nie mysl o zwierzetach tylko pomozcie pozbyc sie PIS-u!

dla mnie to ważne....i to nie sa emocje! Taki człowiek jest dla mnie bezwzględny ba to oznacza, ze tak naprawde bedzie miał gdzies potrzeby Polaków, bedzie realizacja własnego interesu!

Gość na nic twe wysiłki i tak
wybory wygra Komorowski

Wczoraj zjadłem wielkiego, mięciutkiego, ciepłego "WieśMaca". Nie ważcie się na mnie głosować w żadnych kafeteryjnych rankingach :classic_cool:

Gość bo nie chcę powrotu
Ciekawe czy autor jest wegetarianinem :D

Gość myslistwo to zabijanie
z przyjemności...rozumiecie różnicę?

a co jest fajnego w łowieniu ryb???/ Rozumiem, ze z potzrbu głodu ktoś poluje lub łowi ale dla przyjemnosci wbijac komus haczyk w gardło?

Gość co za hipokryzja
większoś tutaj wpierdziela schabowe aż im sie uszy trzęsą ....i gówno ich obchodzi, że świnki giną często w męczarniach - źle zabijane- oparzane na żywca .... na ale myślistwo to jest beee.... mój tato był myśliwym wiem ile godzin się w lesie spędza - a zająca czy sarnę to mieliśmy raz na pół roku w domu! myslistwo to przede wszystkim DBANIE o o las- o zwierzęta-dokarmianie w zimie- doglądanie czy nie ma wnyków itd - a samo polowanie to jest tylko jeden mały element! ... a na każde odstrzelone zwierze trzeba mnieć pozwolenie i nigdy nie zabija się zwierząt w pełni sił - tylko najpierw się ocenia przez lornetkę - do tego jest wiele okresów ochronnych w których danych gatunków nie wolno zabijać.

tak jak ktos jest lesniczym to dba o las!!!! A taki Hrabia dla rozrywki przjedzie do lasu i paf paf sobie strzeli. Dobrze,ze sa okresy ochronne dla zwierzat bo inaczej Ci mysliwi pozabijali by wszytkie.

no i czytaj uważnie, przeciez pisze,ze zabijenie z głodu to co innego niz dla rozrywki!!!!

Nie wierzę, że taka pierdoła jak Komorowksi jest w stanie trafić w cos mmniejszego od wrót stodoły. A słoni w naszych lasach nie ma :classic_cool:

Gość co za hipokryzja
nie wiele wiesz o myślistwie - nie ma tak że sobie ktoś przyjeżdża i strzela- chcesz polować musisz i płacić składki wysokie i masz obowiązki w bractwie- jak ci nie pasuje czy się nie wywiązujesz to nie dostaniesz pozwolenia i możesz sobie co najwyżej na spacer iść do lasu :P.... ...to o czym piszesz to jest kłusownictwo a nie myślistwo. ...a leśniczy są najczęściej również myśliwymi :P

a komary bo zakładam że to tez zwierzeta zabijasz z glodu? chyba że dla was zwierzeta to tylko psy koty czy jelenie a insekty to juz nie :D

Gość co za hipokryzja
dla nich zwierze to jest puchaty Yorkuś... ...a schabowe powstają z proszku na taśmie produkcyjnej :P

Gość ćwok forumowy nr 1
" a komary bo zakładam że to tez zwierzeta zabijasz z glodu? chyba że dla was zwierzeta to tylko psy koty czy jelenie a insekty to juz nie " Wczoraj na topiku Reaktywacja Kaczek ktoś dowodził, że komary i krocionogi to nie są zwierzęta

jasne skaładki pewnie Pan Komorowski płaci ale juz widzę jak dba o las :D Komu sprawia przyjemnośc zabijanie zwierzat???

Gość ćwok forumowy nr 1
" jasne skaładki pewnie Pan Komorowski płaci ale juz widzę jak dba o las " skąd wiesz że nie dba ? jakieś dowody ?

no i co w tym takiego dziwnego. od zawsze sie poluje. Ja pierdole jeden jeździ rowerem a inny poluje. Sam bym sie w to pobawił a zwierzeta zabija każdy

nie zabijam komarów z przyjemnościa, naturalna rekacja człoweika jest chyba to, ze jak Cie coś ukłuje to w to miejsce sie drapiesz albo klepiesz.

jest róznicA w tym, ze ktos zabija bo musi a ktos dla rozrywki. Sorry ale jak ktos porównuje jazde na rowerze do zabijania ...to moge powiediec jedno....nie będę sie kopać z koniem.

"naturalna rekacja człoweika jest chyba to, ze jak Cie coś ukłuje to w to miejsce sie drapiesz albo klepiesz" Doskonała linia obrony dla seryjnego zabójcy :classic_cool:

Gość jestem apolityczna
jestem wegetarianką i przeciwniczką zabijania zwierząt i skazywania ich na cierpienie. Jestem apolityczna ale gdybym szła na wybory to nie głosowałabym na Komorowskiego.

a paski, torebki, futra i buty to też z glodu? albo perły czy ozdoby z kości sloniowej?

Gość ollllllllllllllllllllllka
nie moze Polska rządzic jedna partia,Po już ma wszystko,to bardzo niebezpieczne dla demokracji,wiec musi być kontrpartia,wybór prosty sld lub Pis:)

Gość ćwok forumowy nr 1
rozumiem że jak były dwie Kaczki to demokracja ne była zagrozona ?

Gość co za hipokryzja
to jest sprawa jego koła myśliwskiego a nie Twoja :P prawda jest taka że myśliwi wiele dobrego robią dla zwierząt! to udzie którzy lubią kontakt z przyrodą - świeże powietrze - spacery.... nie raz byłam na polowaniu i to jest na prawdę fajna zabawa i nie chodzi tu o zabijanie! bardziej o spotkanie - ognisko - przebywanie na powietrzu - ale też tropienie - podglądanie życia zwierząt. okresy ochronne ustalili przecież sami myśliwi! nawet ostatnio w wiadomościach podali że gdzieś tam wydano nakaz odstrzału bobrów- bo niszczą koryto rzeki uregulowane- a to mysliwi sprzeciwili się bo teraz bobry mają okres ochronny i oni NIE CHCĄ strzelać do matek z młodymi!