Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie rozumiem z tego

Mój facet oglada się za ... brzydkimi kobietami

Polecane posty

Witam. Od stycznia tego roku spotykam się z pewnym mężczyzną. On ma 31 lat, ja 25. Oczywiście jak każdemu zdrowemu facetowi zdarzy mu się obejrzec za inną kobietą i nie mam o to żadnych pretensji :) Lecz ostatnio przyjrzałam się trochę kobietom za którymi on się ogląda i zdziwło mnie to iż są one dośc nieciekawe... Broń Boże nie chcę nikogo osądzac bo sama nie jestem jakąś miss świata (aczkolwiek na zainteresowanie ze strony mężczyzn nie mogę narzekac) ale kobiety na które on zwraca uwagę wygladają na zaniedbane - z nadwagą, ubrane byle jak, nieraz z tłustymi włosami z wielkimi odrostami ... Ja uważam że zaliczam się do kobiet zadbanych - zawsze ładnie ułożone włosy, manicure i pedicure, dbam o sylwetkę, staram ubierac się kobieco, itp. W związku z tym mam pytanie ... Czy ja w ogóle podobam się swojemu facetowi skoro on oglada się za kobietami które są moją przeciwnością ? ... Po co się ze mną spotyka skoro interesuje go zueplnie inny typ kobiety ?

Gość przeciwnieństwa się
przyciągają. :P być może wyglądasz od nich lepiej ale jego oglądanie się za innymi świadczy o czymś czego jednak cxi brakuje. zastanów się, co to może być ? ja już wiem :P

On się nimi przecież nie interesuje :D Odwraca się za nimi z ciekawości. Ty jak widzisz dziwoląga nie obejrzysz się ? :P

Gość on się zastanawia
czy byc z toba dalej bo jednak mimo, ze jestes zadbana, zaniedbujesz inne rzeczy w zwiazku. tez jestem zdania, ze cos jest nie tak w twoim zwiazku.

Na pewno nie ogląda się za nimi z ciekawości ... widzę jak patrzy i jest to zainteresowanie. przeciwnieństwa się ... wiem do czego zmierzasz - że jestem głupia, pusta, itp. ale ja podkresliłam, że nie chodzi mi o ocenianie kogoś. I nie czuję się lepsza, bo jestem ładniejsza od kogoś. Po prostu skoro podabają mu się takie kobiety to czemu spotyka się ze mną ?

on się zastanawia ... wiesz ja uważam wręcz że to on mnie zaniedbuje w tym związku - mało czułości, brak komplementów, minimum okazywania uczuc .... Ja staram się jak mogę żeby mu było dobrze.

Gość przeciwieństwa się przyciągają
kulturalny facet, nie ogląda się za innymi w towarzystwie kobiety, z którą sam idzie. wygląda na to, że masz przy swoim boku chama. co do reszty, uważam, że nie ma między wami porozumienia. zwykle jeśli coś kogoś gnębi, a jest porozumienie w związku, to po prostu na ten temat się rozmawia. nie wystarczy się podobać bo jest się zadbaną.

Boże, jesteś taka cudowna, a on jest dziwakiem! Jak on tak może? Gbur, prostak, łajdak! Ma przy sobie taki cud, a on ogląda się za takimi kobietami! Z odrostami, nadwagą i bez pedikjuru! Toż to się w głowie nie mieści. Wiesz co? One pewnie są głupie!

Gość przeciwieństwa się przyciągają
z ostatniego twojego postu wynika to niezbicie.

Gość ze jak ze co
moze masz male cycki?

spytaj się go i tyle? a nie nas Jak myślisz... Po co zakłada się temat o treści "Mam faceta, blebleble, on ogląda sie za kaszalotami, grubymi, łysymi, nieogarniętymi, ja za to jestem przeciętna, nie mówie, że piękna, ale w sumie to jestem szczupła, zgrabna i mam duże powodzenie. Ładniejsze są kaszaloty czy ja?" No po co?:D

Gość alez mu wspolczuje
posluchaj, nie chce Cie martwic, ale gdyby one od odrzucaly swoim wygladem, to idac z Toba pewnie jeszcze by sie otwarcie z nich nabijal itd, a Ty sama piszesz, ze patrzy na nie z zainteresowaniem wiec ewidentnie mu sie podobaja; faceci to debile - moze jest z Toba, bo chce sie pokazac z ladna dziewczyna ale podobaja mu sie otyle, albo ma fantazje sprobowac z kims kto jest Twoim przeciwienstwem, albo przyciagaja go wlasnie tym, ze sa niezadbane (tak jak feedersow przyciagaja grube kaszaloty) chlopy maja rozne zboczenia normalny facet albo chce kobiete umalowana i pofarbowana albo naturalna, a nie z odrostami i odpryskanym lakierem na paznokciach