Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male ale duze

czy cc boli

Polecane posty

Gość male ale duze

j.w

Gość seafish
sam zabieg bo to operacja jest w znieczuleniu więc nic nie czujesz- jak znieczulenie schodzi to oczywiste że naruszone tkanki bolą - więc podają środki p/bólowe

Gość nie wierze w anini
rodzilam 2 razy nat., ale mojej siostrze niestety zrobili cc:O Akcja nie postepowala, doszla do 8 cm rozwarcia i nic:( Powiedziala, ze lepsze bylo dla niej 12 godzin bolesnych skurczow niz cc:( Na dodatek w szpitalu zarazili ja jakas bakteria i po powrocie do domu bliizna zaczela jej puchnac, ktoregos dnia z tej rany wylalo jej sie duzo sluzu i niestety zas wyladowala w szpitalu:( Powiedziala, ze juz nigdy wiecej cc....jesli ebdzie mogla to kolejne dziecko urodzi tylko naturalnie;)

Gość na to niestety
nie ma sie wpływu jak sie będzie rodzić ja piewsze dziecko urodziłam po 10 godzinach skurczy przez cc. Z następnym dzieckiem czekałam 4 lata, do tej pory lekarz mówił że moge urodzić sn, ale na ostatniej wizycie w 38tc stwierdził że mam małe szanse na to i mam skierowanie na cc za tydzien. Dla mnie to był koszmar bo też miałam komplikacje przez około 2 miesiące, boje sie co teraz będzie.