Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobiłam najlepszego

jestem załamana, co mam zrobić, to jest koszmar, jestem idiotką

Polecane posty

i znowu teamt Jagoda.....to nie ona zalozyla watek, wiec wyluzujcuie i przestancie tak wyzywac jej dziecko...to nie ejst mile nawet jak ja to czytam..nikt byz was nie chcial zeby wasze dzieci byly tak wyzywane... jagoda olej ich.....

Gość kocaj
chyba bede musila zmienic faceta up up tylko cichooooooooooooooo..............

Gość jadzka a trumne juz kupilas
dla swojego bekarta??

Gość bo dla jagody
mam 20 lat "Ludzie nauczcie się jednego - to jest forum. NIe macie prawa wyzywac i oceniac autorki, i siebie nawzajem za swoje poglądy." nosz kurwa chyba piszesz do wszystkich wypowiadajacych sie w temacie :O nie tylko czytanie ze zrozumieniem jest dla ciebie problemem ale i myslenie nad tym co piszesz

Gość kocaj
to jej sprawa co zrobi a potem mysl glowa a nnie tylkiem na przyszlosc

Gość fhkhfkhdsg;ipadsgf
"Jestem tolerancyja: co do homoseksualistów, obcokrajowców, ludzi innego koloru skóry, różnych religii, kultur, ustrojów politycznych (które nie niszczą ludzi), wolności poglądów i słowa, wobec wolnego seksu, zdrad małżeńskich ale wobec MORDOWANIA NIEWINNYCH DZIECI " Dla mnie takie gadanie "toleruję" co to w ogóle ma znaczyć ? łaskawa pani toleruje obcokrajowców , ludzi innego koloru skóry co to ma byc ?! ja pierdole człowiek to człowiek może byc nawet w paski ale jest człowiekiem i on po prostu istnieje i ty masz to przyjąć do wiadomości a nie sobie "tolerować" Co za ludzie co za świat.

Widzę że jestem na tapecie bo dla jagody - A Ty sie uwazasz za wszystkich ludzi? Skoro przeczytałaś i wzięłaś do siebie znaczy ze cos w tym musi byc ;] Ale bynajmniej nie uważam że jesteś "ludźmi"... Wystarczy zinterpretowac prawidłowo że pisząc "ludzi" miałam na myśli osoby które piszą w opisany przeze mnie sposób. Twoja agresja na mnie zresztą potwierdza że sie do nich zaliczasz. Czekam co jeszcze madrego mi napiszesz. Dla mnie takie gadanie "toleruję" co to w ogóle ma znaczyć ? - to oznacza że szanuję bez względu na wymienione różnice. Nie napisałam że ich "toleruje" tylko "jestem tolerancyjna" ale to jednak różnica, jak nie wierzysz to zapytaj prof. Miodka.

Gość fhkhfkhdsg;ipadsgf
przeczytaj jeszcze raz co napisałam. bo z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie kiepsko.ja nie uznaje podziałów człowiek to człowiek. to ci wszyscy tolerancyjni (chwała im ,ze chociaż ich tolerują) i nietolerancyjni lubią sobie dzielić ludzi na kolorowych, obco krajowców itp.

Boże, nie myśl o aborcji bo zniszczysz sobie życie, wiem to nie z autopsji lecz z doświadczenia pewnych osób, z którymi miałam styczność. To najgorsze rozwiązanie, przez nie może Ci się posypać całe życie, uwierz,że jest wiele par w bardzo kiepskiej sytuacji życiowej, ale nie ma takiego kryzysu, z którego by się nie dało wyjść tym bardziej jeśli ma się u boku rodzinę. pomyśl o ludziach,którzy przeżyli teraz powódź mając na utrzymaniu załóżmy 3 dzieci w wieku od 5 do 16 lat, którzy pozostali bez dachu nad głową, a jednak muszą stawić czoła takiej sytuacji, nikt nie mówił, że w życiu nigdy nie będziemy mieć "pod górkę".

Gość bo dla jagody
zmień raczej nick na "mam 20 lat i nie myślę", to bedzie adekwatne do twojego polotu intelektualnego :D i nie pisze się "agresja na kogoś" szczylu niedouczony :classic_cool:

Gość dhjthjy
Z tą naturalną antykoncepcją podczas karmienia piersią to jest także to sami lekarze a także naukowcy, tak uważają... W zyciu byłam u różnych lekarzy, u ginekologóe i pediatrów. Wszyscy zgodnie twierdzili że karmienie piersią zapobiega przed ciążą, że to działa od kilku tygodni po porodzie do kilku miesięcy a nawet lat. Chyba większość atykułów jest oparta też na tej wiedzy i w wielu poradnikach dla młodych mam jest jak byk napisane że karmienie zapezpiecza przed ciążą. To nie jest wina kobiety, a ludzi którzy przekazują społeczeństwu fałszywe informacje.

Gość fhkhfkhdsg;ipadsgf
Definicja : Tolerancja (łac. tolerantia - "cierpliwa wytrwałość"; od łac. czasownika tolerare - "wytrzymywać", "znosić", "przecierpieć" z Wikipedii uwielbiam gdy ktoś używa słów , których znaczenie nie zna.

Gość bo dla jagody
nie, z Chełmca koło Sącza, ale na innym topiku zwyzywała dziewczyny od wieśniar pani pseudo miastowa :D:D

Gość wszystkie jesteście kurwnięte
Kur.wiszony, tępe szmaty, suki do kwadratu i wiele można by było wymieniać. Takie z was dno i ścierwo :) Autorka niech się powiesi, rzuci pod samochód, utopi, a mnie to je.bie :) DAła doopy i dała sobie zrobić bachora więc niech pokutuje. MA rację, że jest bezmózgą idiotką tak jak wy wszystkie tutaj razem wzięte. Rżniecie się hipokrytki o byle gówniany problem aborcji. A niech usuwa. Po jakiego chooja tu pierdzieli jak i tak pozbędzie się bachora. Dajecie jej szmaciska dobre rady, a i tak macie to w doopie. Stara jak was rodziła to dostałyście w łeb, a stary się spuścił na patelachę, a póżniej was wstrzyknięto strzykawką. Takie puste dziweczki. Autorko weź się zajep, bo nic innego ci nei pozostało tylko bieda i życie w niedostatku :) A wy wszystkie mądre qrwy rzućcie się pod pędzący pociąg.

Gość uiouti
Szkoda tylko że pani jagoda a własciwie panna bo męza biedaczka się nie dorobiła - o dziekcu nie wspomne, musi pisac na internecie bo w rzeczywistości nikt jej nie chce znać.

nie siedze u zbyt czesto wiec nie wiem kto kogo zwyzywał,a zapytałam tylko dlatego bo również z tych okolic pochodzę

Gość bo dla jagody
jagoda, dlaczego kłamiesz? nie pochodzisz z Nowego Sącza , mieszkasz 6 km od miasta, ale nie w Sączu, więc bez znaczenia jaka to wiocha, ważne,że wiocha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość glupia9898
moglabys mi dac tel do tego ginekologa,wiem ze sie pewnie boisz ze sie ktos podszywa,ale ja tez kogos szukam i nie moge znalezc,ja cie rozumiem bo tez chce to zrobic jeszcze nie wiem ale mam inna sytuacje niz ty,ale nie widze innego wyjscia...

Gość bo dla jagody
wiocha, która dziwnym trafem ma prawa miejskie ;)

no i co z tego ze wiocha? dobrze mi z tym i jestem szczesliwa. Dobra , pedze bo sie dziecko obudzilo bye, bye :D lubie czytac jak sie tak bulwersujecie i wyszukujecie info o mnie. :D piszcie , piszcie fajnie sie to czyta. :D

Nie czytaj postów, w których padają obraźliwe słowa, ci ludzie pewnie nie wiedzą co to życie i żyją pod kloszem rodziców, dlatego łatwiej im przychodzi krytyka niż zrozumienie. Stało się, teraz jest to dla Ciebie ogromna tragedia, rozumiem to bo chcesz swoim dzieciom zapewnić godziwy byt i to świadczy o Tobie bardzo dobrze, ale nie posuwaj się do abrocji, porozmawiaj o tym z bliskimi osobami z rodzicami może, razem zawsze można znaleźć jakieś lepsze wyjście.

Gość bo dla jagody
właśnie nic z tego jagódko, tylko wyszło jaką hipokrytka jesteś dziewczynko z kompleksami :D inne wyzywała, a sama wieśniara pełną gębą :D

wiocha, która dziwnym trafem ma prawa miejskie Miasta współcześnie: szare bloki, śmieci na ulicach, ogólem: syf, brud i ubóstwo ( nie wliczam dzielnic z domami) Wsie współcześnie: piękne domy z ogrodami, wysoko rozwinięta komunikacja, altany, grille budowane. I taka prawda że jak ktoś ma kasę buduje dom na wsi.

Gość bo dla jagody
oj, zaczynam wątpić w te twoje rzekome 20 lat ;) albo ty mało wsi widziałaś, albo tylko po obskurnych dzielnicach miast chadzałaś :)