Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita29

ciąża a temperatura

Polecane posty

Gość anita29

Witajcie, Wlasnie mija 44 dzien mojego cyklu, nie zanosi sie na okres...nic mnie nie boli...wczoraj tylko wieczorem przez kilka minut mialam tkliwe piersi - od tygodnia sa powiekszone ale praktycznie zadnych innych objawow nadejscia @ Najdluzy cykl jaki mialam kiedykolwiek to 38 dni...zazwyczaj mam jak w zegarku 28-29, teraz troche podrozowalam, wiec myslalam ze pare dni sie moze opoznic ale zeby dwa tygodnie.... Test zrobilam w 36 dniu cyklu bo troche sie niepokoilam - nie wykazal ciazy. Czuje sie dobrze, nie mam absolutnie zadnych objawow ani ciazy ani nadchodzacego okresu. Z tego co slyszalam temperatura po zaplodnieniu powinna utrzymywac sie powyzej 37 stopni...u mnie jest dzis 37, 1 Nie wiem czy jest sens juz teraz robic kolejny test...czy ten brak objawow mimo temperatury moze sugerowac ciaze? Bede wdzieczna za wszelkie rady (oczywiscie nikt nie da mi tu odpowiedzi 100 proc. ;)

Żeby opierać się na odczytach temp. trzeba mierzyć codziennie bo nie wartość temp się liczy ale ilość dni z podwyższoną temperaturą. podwyższoną w stosunku do przedwzrostowych a nie powyżej iluś tam stopni. Taki pomiar, jak mierzony niezgodnie z zasadami - nic nie znaczy i o niczym nie świadczy, bo po owulacji temp. podwyższona jest zawsze. ważne na jakim poziomie jest linia i ile jest temp. wyższych..