Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna teczuszka

Boje sie!!!

Polecane posty

ja też nie wiem co o tym myśleć!! i co robić!! nie pasuje mi takie zachowanie do faceta, którego poznałam!! gdyby się wystraszył i nie chcial być to na co byłby kit o wyciszaniu, ten numer z telefonem?? po co po 3 dniach by sie odezwał czy się obraziłam, i powiedział jeszcze raz ze potrzebuje wyciszenia, po co na pytanie czy mam iśc do diabła napisałby, że on tego nie powiedział?? nie potrafie go teraz odgadnąć, ogarnąc, że tak powiem

Gość czarna teczuszka
daj mu czas bo nic innego nie mozesz zrobic. nie rob mu wyrzutow bo pomysli ze jestes zdesperowana a faceci tego nie lubia. a jesli nie wytrzymasz to napisz do niego ze tesknisz i nie wiesz co robic..ja bym tak zrobila

jeszcze jak ze sobą pisaliśmy, to zrobiłam coś głupiego, nie widzielismy się pare dni, wiem, że pracuje ostatnio dużo u siebie na zakładzie, że jeszcze pomaga ojcu na budowie i ten czas był ograniczony ale zapytałam się czy wszystko w porządku, że jakoś dziwnie ostatnio mi się z nim pisze, czy wszystko ok między namki on, że tak ale, że jest zapracowany, że wie, że jego zachowanie zostawia wiele do życzenia ale to sie zmieni, że mnie przeprasza ale sama wiem, że ma wiele na głowie, w sumie wyszło wtedy że jest wszystko ok i on nie rozumie o co mi chodzi, a potem że potrzebuje wyciszenia, że musi tez porozwiązywać swoje problemy, że przygotował juz środki, nie wiem co myslec, mam nadzieje, że się odezwie, pisać już nie chce do niego. ja bym mogła dać mu czas gdybym wiedziała, że w jego życiu jest jeszcze miejsce dla mnie, a tu nie wiem co jest grane. co sie zmieniło, on mówil o związku ja nie naciskałam ani nic on robil plany np na wakacje, a tu co nagle koniec?? i to w taki sposób??

Gość czarna teczuszka
skoro robil p-lany, wspominal o zwiazku to pewnie o tobie mysli powaznie tylko teraz jest pytanie czy nadal tego chce. Nie zrobilas nic glupiego pytajac czy wszystko ok. masz prawo sie martwic skoro czujesz ze cos jest nie tak. jesli mu zalezy to sie odezwie a jesli nie to mozliwe ze liczy ze sama zrezygnujesz z tego zwiazku a on bedzie mial czyste sumienie

Gość polprzewodnik cwiercwalczasty
ja prosty czlowiek jestem, i na Twoim miejscu bym po prostu napisal stwierdzajac ze nie wiem co mam robic, czy mam czekac czy godzic sie z tym ze poszedl w diably

wczoraj się widzieliśmy niestety nie byliśmy sami, mało wytłumaczeń, ale obiecał, że włączy telefon i zacznie pisać, że nie zrobi znowu czegoś takiego. chciałam porozmawiać jeszcze we dwoje, żeby mnie jako ostatnią odwiózł do domu, ale stwierdził, że jutro ( czyli już dziś) tez jest dzień i się na pewno odezwie. oby...