Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolciaaaaa

ale miałam wczoraj bzykanko

Polecane posty

Gość Jolciaaaaa

mój menio siedział w fotelu i oglądał wieczorem mecz. Mnie naszła ochota na sex. Podeszłam do niego i zaczełam go kokietować. A on do mnie: "kochanie za godzinke jak sie skończy to sie zajme tobą". Ja niepocieszona, niedawałam za wygraną. Ten w końcu do mnie z tekstem: "rozbieraj sie i siadaj". Zaskoczona takim przebiegiem sprawy zdjełam ubranko, ten też sie rozebrał i posadził mnie na swojego kutasa i zaczął posówać. Nie było by nic w tym dziwnego gdyby nie fakt że telewizor był włączony i on spoglądał sobie przez moje ramie na mecz. Ale musze przyznać bardzo mi sie to spodobało. Był taki dziki w tym co robił. Doprowadził mnie do orgazmu błyskawicznie. Sam też po chwili doszedł. Bardzo mi sie to spodobało, dzisiaj robie powtórke

Gość jirexo
Simplus_maximus ależ żeś kobiecie przygadał, a ona taka szczęśliwa.

Gość Jolciaaaaa
nie interesowało mnie kto grał, ważny był tylko on

Gość Jolciaaaaa
może i masz racje. Ale wczoraj przeszedł samego siebie. Ta dzikość jaka w nim było... uhhhh

Gość EWEL27
mogłam zróbić to samo a tak musiał sie w przerwie wyrobić i poza tym dziecko mi zaczeło płaać i powiedział 'jutro skończymy'...

Gość Jolciaaaaa
nie wiem ale chyba emocje wywołane meczem, wyładowywał w seksie ze mną. Spróbuj dziś Ewcia zrobić tak jak ja. Już sprawdzałam dziś wieczorkiem też leci meczyk

Gość Hmm..przepraszam,ze pytam!
Hmmm moze ta pilka nozna ma tez jakies POZYTYWY? Chyba wyprobuje !!!!