Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacolalight

życie w centrum - koszmar

Polecane posty

Gość cocacolalight

Niedawno przeprowadziłam się z cichej, spokojnej dzielnicy do mieszkania w centrum. Od tego czasu ciągle jestem niewyspana, bo non stop jeżdżą tu samochody, pod oknem jest szkoła i dzieciaki ciągle drą paszcze, na dodatek właśnie zaczęli naprawiać drogę i od 5 napieprzają jakimiś koparkami. Nie wytrzymam!!!!

Gość cocacolalight
jak wy to wytrzymujecie?

Gość cocacolalight
up

Gość lwipazurekk
nie wytrzymujemy...i przeprowadzamy sie na wieś:)

ja nie mieszkam w censtum tylko 10 min od, u mnie tylko słychac rozmowy z ulicy i świtła samochodów odbijają się na suficie, mieszkam na 10 p. i wczystko słychać...ale to rzadkość, śpie spokojnie

tez nie wyobrażam sobie, jak można mieszkać w centrum miasta ale szkając mieszkania, w jednym z biur nieruchomości przede mną rozmawiali ludzie z małym dzieckiem - że szukają mieszkania w ścisłym centrum miasta - szczęka mi opadła ani zieleni, żeby gdzieś z dzieckiem wyjść, ani ciszy, ani powietrza normalnego, tylko hałas, smród spalin i wszędzie kostka, chodniki, psie kupy i asfalt zupełne przeciwieństwo tego, czego ja szukałam

Gość cocacolalight
ja zostaje tu do końca studiów i spadam, tak się nie da żyć

Gość ttamie
kwestia przyzwyczajenia :P ja już drugi rok w centrum i teraz to można mnie okraść, a ja nie usłyszę, mimo że początki były kiepskie. wcześniej mieszkałam 20 minut od centrum, ale za to obok remizy i targowiska. to był dopiero hardkor, jak nie wycie syren co dziesięć minut to rumunki drące mordy, żeby coś kupić, porażka.

Gość dkjadklmalda
ja od 16 lat mieszkam w centrum, ale się przyzwyczaiła. mam również dom na peryferiach. szczerze? molę centrum, jest wszędzie blisko i gites. :P