Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikitinka

pytanie do facetów-prosze o szczerą odpowiedz

Polecane posty

Gość czikitinka

czemu niektórzy z was lubią uzywać w stosunku do dziewczyny siły? nie mówie tu o biciu tylko np o szarpnięciu za ręke, remię wyprowadzeniu czy zmuszeniu siłą do podjęcia decyzji...

Gość z kim Ty sie zadajesz?
zmien faceta

Gość czikitinka
tylko zadałam pytanie i chciała bym uzyskac jakąs szczerą odpowiedz

Gość tak nie robia niektorzy
z nas tak robia neandertale 🖐️

daj spokoj to normalne. trzeba sobie czasami ulżyc. wiadomo, ze pada na najblizszych. my sie z mezem czasami lejemy po mordzie, wczoraj z tesciowa sie lałam. ale tak to sie kochamy i jest zajebiscie :)

Gość czikitinka
wiem ale co innego załatwiac coś między sobą a co innego przy ludziach

Gość czikitinka
ale powedz co to ma na celu?

Gość czikitinka
czy taki facet kocha swoją kobiete i chce miec ja na własnośc, pod kontrolą czy poprostu wyzywa się na niej i nie traktuje jej poważnie

to znaczy, ze cie kocha i mu na tobie zalezy. u mnie w rodzinie od dziecka sobie tak milosc okazywalismy. tobie mama czasami klapsa w dupe nie dała? no i co jakos zyjesz.. i pewnie jestes za to w sumie wdzieczna, bo wyszlas na ludzi.

Gość czikitinka
hm facet to chyba ogolnie dziwne stworzenie ....;/

Gość do playboja
dziwne, ale spoko. czasami mozna pozwolic mu sie wyżyć jak to tylko szarpanie. mnie wyszarpie i jest spokoj. czasami mnie za wlosy ciagnie i też zyje. na szczescie mi ich nie wyrywa :) tylko powiedz mu, zeby przy ludziach tego nie robił

powiem tyle.... jestesmy ludzmi, myslacymi istotami z jakas tam empatia... jak cie facet oklada, to mozesz byc pewna ze bedzie tylko gorzej, bo lepiej na pewno nie.... kasiulii wspolczuje, bo nie dosc ze z patologicznej rodziny to jak widac bedzie ta patologie rozszerzac na swoja rodzine (dzieci) a one pewnie dalej... stereoptyp faceta ktory trzyma za morde bo kocha odszedl w lamus juz dawno, dawno temu... bo byl chory!!!

Gość zmasakrowaneee
Cześć. Mam podobny problem. Czytałm gdzieś, ze faceci tak maja przez ten swój testosteron. Jest on nie grozny. jJak kochaja i im zalezy to im się przemoc załącza. Jest zdrowy ten twój i tylko ci pogratulować. Gorzej jak cie bić będzie tak ostro, ale jak tak lekko to jest ok :)

Zaczynam watpic w rod kobiecy.... jestescie takie zalosne, ze chyba Wam sie ten kop w dupe od faceta faktycznie nalezy!!

Gość czikitinka
własnie na szczęscie w twarz nie dostałam jak już to ja jemu w "obronie własnej" ale to ostatnie zachowanie... wiem ze my tez czasem krzyczymy i pewnie ranimy slowami ale nie przy kims..

no wlasnie i tu jest problem. bo przy kims to nie bardzo. ale tak ogolnie to kobiety jak sie wkurza to krzycza czy cos. faceci emocje uwlniaja czynami i biora sie do szarpania itp. no i wez pod uwage fakt, ze jak facetowi nie zalezy to olewa. a tak to takie silne emocje moze wzbudzic u niego osoba ktora bardzo kocha. czasami tak silne ze szarpie i moze nawet przylać.taka juz ich natura, ale wiadomo ze nas kochaja :) a umrzec sie od tego nie umiera

Boze drogi... zal mi Was... bo to juz nie jest glupota... to kompletna patologia!

"Trzepakowa" mlodziez... ale podobno jak "facet baby nie bije to jej watroba gnije".... Moze im po prostu trzeba malaej naparzanki na zatrybke....

Gość czikitinka
własnie tu bład on nie jest dresem tylko normalnym wykształconym chłopakiem

Gość czikitinka
a i spokojnie trybie jak najbardziej:) raczej chodziło o to by pokazac co nie co przy kumplach