Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StudentkaIIIroku ;/

PRAKTYKI STUDENCKIE - KTO ODBYWAL?? POMOCY !!

Polecane posty

Gość StudentkaIIIroku ;/

Dzisiaj ide zalatwic sobie praktyki studenckie, stres mnie zzera niesamowicie z tego powodu iz dzisiaj to mam ostatni dzien na zalatwienie ich :D wiem jestem leniem i to moja wina, ale masakra wszystko robie na ostatnia chwile ;/ ciezko w ogole dostac takie praktyki? mam nadzieje, ze nie.. ze jak pojde do 1 lepszej placowki to bedzie ok. a co byscie wybrali poradnie psychologiczno-pedagogiczna czy moze cos typu jak powiatowe centrum rodzinie? gdzie jest lepiej?

Gość StudentkaIIIroku ;/
bez tego "to" sorki ale juz nie mysle z tego stresu i pisze nieskladnie

spokojnie, będzie dobrze:) też zawsze zwlekam do końca jesteś darmowym pracownikiem - a tacy są mile widziani czasami są organizowane konkursy- ale to dotyczy prestiżowych spółek, koncernów idziesz, pytasz i ktoś Cię przygarnie przy szukaniu pracy to pikuś jest:) powodzenia i wyruszaj jak najszybciej, to będziesz miała nawet szansę wybrać ciekawsze

Gość Qaśka
Ja studiowałam pedagogikę i ciezko było załatwić praktyki , szczególnie w szkole panie nie były zachwycone, kiedy pytałam. Po obejściu kilku szkół trafiła się jedna miła pani pedagog i zgodziła się na 2 tygodniowe siedzenie z nią. W placówce resocjalizayjno - wychowawczej też nie było łatwo, ale poprosiłam pana kierownika i się w końcu zgodził :P

od tak siup to Cię raczej nie przyjmą trzeba się zazwyczaj za tym nałazić chyba że maja teraz dużo roboty i szukają jakiegoś praktykanta

Gość StudentkaIIIroku ;/
Majac na uwadze to ze to juz koniec szkoly to nie pojde do zadnej placowki typu szkola itp. hmm do domu dziecka i poprawczaka tez nie chce :) lepsze juz sa poradnie, wiecie kiedys bylam juz w innej poradi sie zapytac, to laska mowila ze odbywaja tam prakrtyki, ale akurat dyrektorki nie bylo a pozniej juz mi sie nie chcialo szukac :)

Gość StudentkaIIIroku ;/
ale logicznie myslac to przeciez nic ich to nie kosztuje, a maja kogos do odwalenia czarnej roboty, moi znajomi akurat latwo sobie zalatwili praktyki, ale jedna to juz w ogole byla dobra :D umowila sie z dyrektorka na rozmowe, ta sie zgodzila a ona poszla 3 razy i przestala chodzic ;p a kumpel poszedl do policji odwalil 130godz . a 60 jeszcze mu zostalo.. szkoda slow

Gość tak tak nie
ja studiowalam socjologię ,jako miejsce praktyk wybralam Miejskie Centrum Pomocy Rodzinie ,bylam zadowolona,pomagalam w wypelnianiu wnioskow,porzadkowalam akta ,odbywalam praktyki wraz z przyjaciolka,milo wspominam

Gość StudentkaIIIroku ;/
Czyli najpierw pojde do miejskiego osrodka :) mam nadzieje ze dyrektorka mnie przygarnie :)

Gość StudentkaIIIroku ;/
Ja niestety nie mam z kim pojsc, szkoda, bo w grupie zawsze razniej :)