Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KArina1985

Problem ;/ (escapelle)

Polecane posty

Gość KArina1985

Witam, Mam ogromny problem. W sobotę uprawiałam seks z chłopakiem. No i pękła nam prezerwatywa. Następnego dnia zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie. Dopiero dzisiaj rano (wczoraj była niedziela) zażyłam escapelle (tabletka po). Chciałam was zapytać jakie mam szanse że ona poskutkuje, jeśli minęło około 32godzin a miałam dni płodne. Strasznie się denerwuje. Czy któraś z was miała taką sytuację? Chce wiedzieć jakie mam szansę tak naprawdę, nie ze statystyk z z pudełka i instrukcji, tylko takich wziętych z życia. Proszę o odpowiedzi.

ale co wziętych z życia? - tak to ktos ci powie że nie zaszedł po escapelle, a ktoś inny powie ze zaszedł i bedziesz miala szanse pół na pół i sie bedziesz jeszcze bardziej denerwowac. masz napisane w ulotce jakie są szanse. to sa dane zebrane z życia, czyli statystycznie zliczona ilośc kobiet ktore nie zaszły i ktore zaszły. znakomita wiekszosc nie zaszła wiec i Ty masz duże szanse.

Gość bibulka
juz odpisalam ci w innym temacie, niepotrzebnbie zakladasz kolejny watek :/ tabletki maja skutecznosc do 72 godz po stosunku odpwiedz sobie sama skoro wzielas je 32 godz po ;) poza tym nawet jezeli doszlo do zaplodnienia to tabletka ta ma uniemozliwic zagtnieszczenie sie zarodka w macicy Pozostaje czekac :) ja wzielam ta tabletke w 14 dc, okres przyszedl w 28dc ale przyszedl, ciazy nie ma (chyba ;) ) moze u Ciebie tez nie bedzie

Gość KArina1985
Wiem wiem ze niepotrzebnie, ale założyłam go wcześniej niż napisałam na tamtym wątku ;]