Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jessica_24

CZY TO MA SENS???

Polecane posty

troche sie wahalam czy napisac to ,bo wiem ze wiekszosc pewnie bedzie obrazac i takie tam ale co tam ...mam nadzieje ze ktos normalny sie pojawi....i doradzi... wiec jestem z moim facetem okolo 2 lat.mieszkamy razem...na poczatku bylo pieknie....doosllownie....ideal a teraz wydaje mie sie ze to troche przerasta mnie ..o byle co obraza sie stroi fochy trzydniowe.czasem boje sie odezwac bo panu cos nie spodoba sie....on decyduje co trzeba kupic a co nie wiekszosc rzeczy ktore ja chce kupic jest jego zdaniem nieppotrzebna.nie lubi mojego brata ...ok ma prawo ale np wczoraj mnie odwiedzil z dziewczyna to wiecie co on zrobil??zasnal specjalnie w salonie i my siedzielismy w kuchni...malo tego jestem w ciazy (dopiero sie dowiedzialam)i planujjemy slub i w tym momencie ja nie wiem co zrobic ...

Gość szczesliwamamaaa
witam,bylam w podobnej sytuacji...moj nie byl jednak gotowy na przyjecie dzidziusia,odszedl do innej kobiety,teraz chce wrocic,twierdzi ,ze kocha mnie i nasza corke...

Gość tak, to ma sens
choćby z powodu dziecka.... w kązdym związku sa wzloty i upadki...Wy macie teraz jakis zastój... ale to minie:) ja z moim też tak mam co jakis czas.... ale nadal jesteśmy razem:) Twój może nie jest wporządku w stosunku do Twojego brata, ale tak tez czasami bywa... tak już jest w rodzinie...:( porozmawiaj z NIm, ale spokojnie, bez pretensji... a wydatki planujcie razem.... będzie dobrze! za jakiś czas bedziecie rodzinka-taka pełną parą! :)

Gość tak, to ma sens
widzę malanowski, ze to tylko czarne scenariusze potrafisz układac... no tak, facet spi jak przychodza goście, kupuje co On chce... nie liczy się za bardzo ze zdaniem partnerki, i juz od razu załóźmy ze to koniec ich miłości. a dziecko!- nie no...to juz w ogóle gwóżdź do trumny!! pieknie.... bez przesady!!!

dzieki;))) porozmawiam z nim dzisiaj ...ale mysle ze te fochy ogolnie ciezki charakter bedzie ciezkoooo zmienic

Gość szczesliwamamaaa
przeprasszam,ale to ,ze mowi ,ze kocha ,nie znaczy ,ze wybaczylam.Jestem w stanie wybaczyc ,bo to w koncu ojciec mojego dziecka,ale nie widze wspolnej przyszlosci z nim.

Gość szczesliwamamaaa
jessica ,nie daj sie sterroryzowac i soba rzadzic .Najwazniejsze dbaj o siebie ,nie denerwuj sie ,bo to nie jest dobre dla malenstwa :*

ale wlasnie jak ktos do niego przychodzi to ja zawsze uprzejma mila kawka i takie tam...ja wczoraj sie zz nim poklocilam ja wiem ze on mnnie bardz kocha bo ja powiedzialam zeby sobie wszystko przemyslal i czy zobaczy ze on tez postepuje nie fair czasem wobec mnie...on powiedzial ze wie nie jest swiety ale mimo to bylam i jestem na niego wsciekla moze to tez hormony w ciazy...sama nie wiem....ale wiem ze jak teraz tego nie zmienie czegos nie postanowie to potem bedzie jeszcze trudniej....

Gość szczesliwamamaaa
zdradzil mnie ,kiedy bylam w ciazy ,odszedl do tej kobiety,mieszkamy za granica. Jestem tu z siostra,gdyby nie ona...,Na szczescie nie kazdy jest takim draniem jak ojciec mojego dziecka,mam nadzieje,ze skoro sie kochacie, dojdziecie do porozumienia :)

Gość kobieta księdza polecam
Gość kobieta księdza polecam
Gość kocham kocha
i co z ta dziewczyna ,ktora kocha ksiedza?

Gość widzialy galy co braly

Jessico, daj szanse temu związkowi. Powiedz partnerowi co Ci się w nim nie podoba. Powiedz mu, żeby przestał stroić fochy, bo to jeszcze nikomu na dobre nie wyszło i zachowuje sie jak dziecko. Ze ślubem by Ci się radziła na razie wstrzymać. Potem jest dużo problemów z rozwodem.