Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorei

Brdzydkie dziewczyny...

Polecane posty

Gość Dorei

Czy uważacie, że uroda ułatwia życie? Moim zdaniem bardzo... Nieatrakcyjne kobiety są dyskryminowane na wiele sposobów, głównie przez mężczyzn, którzy jako wzrokowcy nadają im etykietke "fu" już po sekundzie obserwacji. Sądzę, że to powoduje nawet kłopoty ze znalezieniem pracy... Co Wy o tym sądzicie? Spotykacie się z takimi sytuacjami? A może z ich odwrotnościami?

Tak, to racja. Jednak pracodawcy są głównie płci męskiej, a oni na urodę innych mężczyzn nie zwracają zbytniej uwagi. Już prędzej tych przystojniaczków odrzucają. :) Od kobiet jednak poniekąd wymaga się jakiegoś wizerunku (szczególnie, że media narzucają go głównie płci żeńskiej)... Brzydki facet, to po prostu brzydki facet, a z brzydką kobietą wiążą się dość negatywne skojarzenia. :(

Gość Anonimowy rozmówca
Oczywiście, że tak jest. Jestem kadrowcem w dużej firmie i odkąd pracuję nie został zatrudniony żaden paszczur :)

Gość mmmhm ^^
rozumiem... lepiej wziac głupszą i ładniejsza niz madrzejsza i brzydsza :)? [nie mówię że tak jest tylko w przypadku gdyby trzeba było wybrać miedzy tymi dwoma] 🖐️

Gość trtrtrtr
jestes brzydka, niesympatyczna, zdolowana zyciem i mowisz ze masz powodzenie? to ze chetnych na seks nie brakuje to jeszcze moze ok bo panienka na jeden raz nie musi byc od razu miss ale ze masz powodzenie to jakos nie chce mi sie wierzyc... pff

Gość olsnienie..
Bzdura, brzydkie mają lepiej tak jak kurduple. W firmach ładne to tylko sekretarki, pracodawcy wolą brzydkie bo: nie rozpraszają uwagi, faceci mogą spokojnie pracować, często ładna to ma od razu etykietkę że głupia i leniwa, są uważani za bardziej pracowitych, nie robiących pretensji o byle gówno. Sama jestem ładna i to zauważyłam. Przystojniacy często się lenią i dużo pierdolą a robić im się nie chce.