Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienka kreska nad okiem

czy tylko ja to widze- ochydne cieniutkie brwi

Polecane posty

Gość cienka kreska nad okiem

ostatnio widze dziewczyne- mloda ,ladan buzia ,ale do tego po prostu ochydne zajebiscie cieniutkie brwi ( do tego zleksza przeciagniete jaks brunatna kreska ktora chyba po jakims czasie przemienila sie w rozowo-czerwona). Dziewczyny,czy wy jestescie slepe i nie widziecie jak to pzrebrzydle wyglada????? czy to jest juz wstyd miec brwi?

Tobie się to nie podoba, ale komuś innemu tak. Dla mnie to może nie jest oHydne, ale nie wygląda też specjalnie zachęcająco :o

Gość Takie tam pytanko
Niektorym dziewczynom pasuja cienkie brwi. Ja juz od dawna mialam grubsze brwi, staralam sie, zeby byly jak najbardziej naturalne i wydawalo mi sie, ze tak jest mi najlepiej, az w koncu poszlam do kosmetyczki na henne i zaproponowala, ze troche mi je zwezi. Faktycznie, teraz moja drobna twarz wyglada o wiele lepiej. Co do takich zupelnie cieniutkich.. tez mi sie to nie podoba, ale niektorym dziewczynom to pasuje. Czesto te brwi, bo tak radykalnym zwezeniu, nie chca juz tak odrastac, bo zostaja uszkodzone cebulki wlosa. Roznie to bywa.