Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kill bill

dlaczego polskie dziewczyny są takie zaniedbane?

Polecane posty

Gość agraawkaaa
Kaisa bez urazy ale to jest jakas masakra. Tez nie jestem jakas bogata ale trzeba dbac o siebie. Kapiel to podstawa. I nic nie tłumaczy tego ze myjesz sie 2 razy tygodniowo ja na drugi dzien po kapieli juz czuje sie nie swieżo. Nikt Ci nie pwoiedział ze smierdzisz bo pewnie jest niezrecznie... to że myjesz pupcie twaz i paszki codziennie nie wystarczy. weź sie za siebie :)

Gość jaa25
do kasi- wow 2 razy w tygodniu w takie upały, nie obraź sie ale z pewnoscia nie pachniesz

Gość kill bill
o ile czyścioszek sie znalazło :D buehahhehehhehe

Gość kill bill
tak naprawde to zadna mnie nie chce bo jem kupeeeee mniam mniam...kto chetny???? mam tez pałke umaczana w gownie moge dac do wylizania?? najchetniej jakiemus fajnemu starszemu gosciowi...lubie starszych faciów:)

Gość ponia poniaaa
współczuje jej facetowi jeśli go ma.. sory że jestem taka wredna ale nie da się bez komentarza.. głupio bym się czuła przy moim chłopaku gdyby wieczorem przytulił się do mojego lepkego ciała, blee

Gość kill bill
eni jestes glupia koorva wiesz???

Gość kill bill
eni szmato ...chcesz wylizac moja palke umaczana w kupie?????

Gość kill bill
juz stuleje sie podszywają :classic_cool: ps. w podskokach na efe 🖐️

polska 100 lat za murzynami na wyspach podobno nieźle sie nabijają z polskich brudasek, nawet dowcipy tam powstają o polskich śmierdzących dupodajkach Doprawdy? A ja słyszę właśnie na odwrót ;-) polki się bardzo podobają anglikom bo są ładne i zadbane i nie są otyłe, nie wiem skąd takie info masz pewnie z jakichś londyńskich slamsów. A propos polaków, to słyszałam że angielki ich nie chcą bo są zaniedbani i biedni :-P

Trochę w tym racji co napisał autor. Coraz więcej zaniedbanych, otyłych kobiet. Strach rozglądać się na ulicach, a jeździć autobusami to już wogóle współczuję. W tamtym tyg. miałam tą przyjemność jechać mzk i musiałam wyjść 2 przystanki wcześniej bo bym zwymiotowała z tego smrodu. Na szczęście są jeszcze ludzie którzy dbają o siebie. Przecież nie wiele potrzeba: trochę wody, mydło, szampon i mniej niezdrowego żarcia.

Gość piaseczekk
ja znam zaniedbaną koleżankę.. widuje ja każdego dnia. ma ciągle tłuste włosy spięte w kucyk, zimą chodziła w poplamionym płaszczu, teraz chodzi tylko w jednej bluzce, nie ładnie od niej pachnie.. nie rozumiem jej..

Logiczne jest co potwierdzają badania że wielkimi krokami zbliżamy się do Stanów. Coraz więcej dzieci jest otyłych i coraz więcej osób źle się odżywia. Powodem tego nie jest brak pieniędzy ale wygoda.