Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlaaaaaaaaaaaaaaaa99999999324r

jak mnie wku*****wia moje siostraaaa!!!

Polecane posty

to jest po prostu pieprzona bezczelna gowniara nic wiecej, cholerny len i brudas, nie ma w domu zadnych obowiazkow, gdyby jej co jakis czas nie zmuszano to plesnią by zarosla z swoim pokoju i jej to nie rusza .. nie widzi brudu na podlodze, kurzu na 2 cm na szafkach, jest pierdo lonym brudasem i syfiarą!!!!!!!! w domu, dla innych NIC nie robi NIGDY sama.. tylko potrafi wymalowac pysk i leciec na impreze, do kolezanek, i ch*j wie gdzie jeszcze!! albo sprasza do nas, do tego syfu swojego, az wstyd!! ja zawsze jak mam czas i widze, ze jest b rudno to sprzatam, ona przylezie .. mija 5 miut i juz jest syf bo idiotka wlezie w butach, nie zmywa po sobie, pierdolnie ciuchy byle gdzie i ma wszystko w dupie! malo tego pierdolona idiotka upodobala sobie jedna kolezaneczke do ktorej moj stary bardzo chetnie ja wozi bo jej matka to jego dupa na boku!!!! co za patologia! :((((((((((( nie wierze w to, ze ona o tym nie wie!! ja od zawsze widzialam kiedy cos bylo nie tak!!!! moja mam jej mowila, ze nie chce zeby do tamtej jezdzila! jak ona moze tak sie zachowywac wobec chociazby mojej mamy>?!! mam tego tak cholernie dosc!!!!!!!! rzygam jak na to wszystko patrze.......

ona ma 15 lat jakby to mialo jakies znaczenia ;/

Gość daj mi do niej numer
:)

to dasz ten numer czy nie? :) plizzz

po co Ci nr?

jak to po co :) moze być tez i fotka :classic_cool:

dzisiaj nie poszla do szkoly bo wczoraj wrocila po 12 w nocy do domu z imprezy ;/ zalosna .. i gnije przed tv......

Levviatan .. pewnie tak, tylko, ze zanim to nastąpi to trochę jeszcze bedzie mieszkala z moimi rodzicami .. chodzi mi glownie o mame, ona nic jej nie pomaga, nie ma szacunku do czyjejs pracy i pieniedzy, jest rozpuszczona i mysli tylko o sobie i o przyjemnosciach/....

ja bym się bardziej przejmowała tą dupą na boku...przemówiła jej do rozsądku i ojcu też...że wszytsko wygadasz...dla mnie to jakieś chore

juz ja bym ją wziął w obroty :classic_cool:

furgonetka dla mnie to tez jest chore.... ale ja o niczym w tej kwestii decydowac nie moge .. prawda? ona o tym doskonale wie i nie wiem jak jej moze nie byc glupio i wstyd sie tak zachowywac...... byle tylko dupe powozic do kolezanek i z powrotem...

nie dam Ci zadnego numeru, bo i tak w niczym to nie pomoze i nic to nie zmieni...

Gość to znaczy ze jestescie przyrod
nimi siostrami? Hmmm tak czy siak to ja mam wrazenie ze ty masz zal do niej o cos i bynajmniej nie jest to sprzatanie:D Zazdrosc? Powiem ci ze w wiekszosci przypadkow jest to calkowicie normalne ze modziez w tym wieku ma inne zajecia niz sprzatnie. Czesc z tego wyrasta a czesci niestety tak zostaje. U mnie tez tak bylo ze my z siostra mialysmy pstro w glowie tak mniej wiecej do 19 roku zycia, pozniej nam przeszlo i jak normalny czlowiek zaczelysmy byc madre i dopowiedzialne.

Gość to znaczy ze jestescie przyrod
a i tak na marginesie ne wyrazaj sie tak o siostrze bo kiedys to docenisz ze jest ci bliska osoba. Wstyd to powinien byc za ciebie ze na kogos bliskiego potrafisz syknac takim jadem. Ja to ze swoja siostra czasem i pobilam sie ale nigdy nie wyrazalam sie oniej w taki sposob, tym bardziej do innych ludzi. Jak dla mnie to balaganiasrstwo jest mniej groznie iz syczenie jadem o bliskich...

a twoja mam wie o tej dupie??? ja bym tam coś zadziuałął, powiedziała ojcu że wiem i że ma z tym skończyć,bo powiesz mamie

Gość furgoneta widze swojego
malucha jak wjezdza ci w tylek:D

nie, nie jestesmy przyrodnimi siostrami tylko rodzonymi ... nie jestem zazdrosna, chyba zartujesz tylko nie moge patrzec jak ona traktuje mame, jak ma wszystkich w dupie i mysli tylko o sobie.. nie znosze takich ludzi i takiego zachowania...... u wszystkich, nie tylko u siostry .. ale ją mam na co dzien i sytuacja dotyczy mojej rodziny, dlatego mnie to tak razi ... to, ze czlowiek staje sie z wiekiem madrzejszy to chyba jasne.. ale są jakies granice tej nastoletniej glupoty .. przynajmniej moim zdaniem

to znaczy ze jestescie przyrod Ty sie bilas (bardzo madrze), ja wyrazam to slowami .. wiec nie oceniaj tego (dla mnie bicie moze byc gorsze)... furgonetka to dlugi oddzielny temat .... wie, ale moj stary sie wszystkiego wypiera i udaje debila ... ;/ chore..... za kazdym razem jak on wychodzi to ona ma depresje, placze z moja zajebista siostrzyczka wsadzi dupe do samochodu i on ją niby gdzies zawozi i nie wraca pare godzin ... tak to wyglada..