Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margo Dżi

Pytanie o test ciążowy

Polecane posty

mam takie pytanie i wątpliwości od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dzidziusia kochaliśmy się w dni płodne no i dzisiaj spóźnia mi się okres o 2 dni więc już nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test co prawda nie z porannego moczu no i po 4 min wyszła mi taka mała niewyraźna kreska czy jestem w ciąży??? któraś z Was tak miała??? a może to jeszcze troszeczke wcześnie????

Gość wyszła Ci jedna
czy dwie kreski? Bo zrozumiałam, że jedna.

Gość ONA 21212121212
Test robi się w najwszesniej w dniu spodziewanej miesiaczki mozna wtedy go zrobic o dowolnej porze dnia-wiec zrobilas w odpowiednim terminie (im pozniej tym lepiej). Ja gdybym bylka na Twoim miejscu to bym dla pewnosci zrobila jutro rano:)

Gość 3majowa
powtórz test za 2 dni :)

Gość 3majowa
a więc masz szansę na dzidzię :) :)

Tylko ja bym tak bardzo chciała i nie wiem jak mam się nastawić lepiej chyba być pozytywnie zaskoczona tak zrobię na pewno powtórzę test :)

Piersi trochę mnie pobolewaja no i brzuch też ale to może być także objaw zbliżającej się miesiączki

Gość jhsdilhdwlqid
mam wazne pytanie i prosze o odpowiedz. przed chwila zrobilam test ciazowy, po prawie 4 tygdoniach od stosunku. wyszedl negatywnie. uzylam jednak moczu sprzed 3 godzin, czy mozna wtedy okreslic wynik za wiarygodny? czy nadaje sie do tego tylko mocz, ktory jest uzyty od razu?

Gość 3majowa
po takim czasie, to obojętne z którego moczu, zresztą wszystko masz w ulotce -przeczytaj dokładnie

Gość wyszła Ci jedna
jeśli wyszło Ci dwie, a ta druga jest niewyraźna to jesteś w ciąży.

Wystarczy tylko teraz pogratulować. Druga kreska- nawet bladziutka oznacza ciążę. :) Dbaj o siebie i o maleństwo :)

Gość bibulka
ja tak mialam :) pierwszy test zrobiony za szybko wyszedl negatywny drugi zrobilam 5 dni po spodziewanej miesiaczce - pozytywny, ale blady za kilka dni zrobilam 3 test - krecha wyszla gruba Gratuluje ciazy :)

no to mnie pocieszyłyście bo już sama nie wiedziałam co o tym myśleć Mam tylko nadzieję że następny test wyjdzie pozytywny :) No a co z bólem brzucha to normalne????

Gość bibulka
wiesz co ja ci polecam zrobic badanie na obecnosc hormonu beta HCG da ci 100% pewnosc ze jest ciaza, okresli czy to blizniacza i ktory to tydzien jezeli nie masz pewnosci to pewnosc da ten test z krwi koszt moze ok 30 zl

i tak zrobię sobie jeszcze jeden test ciążowy zresztą w tym tygodniu mam planowaną wizytę u mojego gina więc zobaczymy co wyjdzie mam nadzieję że dzidziuś :)