Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka1985

Piękna? Chodzi o kobietę po prawej

Polecane posty

Piękna moim zdaniem nie. Taka... sztuczna. Dorosła babka próbująca zrobić z siebie dziuńkę. :) Mnie to się nie podoba... Jednak buzia ładna. Gdyby zmyła ostry makijaż, zmieniła włosy i zaprzestała korzystania z solarium - byłaby o niebo atrakcyjniejsza.

Gość a ja tak...
Min. 33 lata bym dała... nie jesteś ładna :P

Gość jhkjhjhjhjh
HEJ. jak spojrzałam na zdjecia pomyslalamładna 30 latka. zdziwiłam sie ze 25 lat. ładna ale starzej niz na swoj wiek. mysle ze głownie przez b. czarne włosy.

Gość Anetka1985
No tak też można.

Gość Anetka1985
Akurat zdjęcie wyszło jasne bo mam ciemniejszy kolor skóry bardziej pasujący do włosów.

Gość kocham kocha
dalabym 28 lat,fryzura-dlugie ciemne wlosy i garbaty nos sprawiaja ,ze wyglada jak Baba Jaga,cos na styl Kai...

Gość giniaaa
Przede wszystkim wlosy za ciemne. To postarza. I wcale nie jestes gruba - jak ktos tu napisal.

Gość kjhgfdcvnm
Hmm, nie, nie, nie. Z tą ciemniejszą skórą jest pewnie jeszcze gorzej.

Gość alelluja i po krzyku
Po co kobiety farbują włosy na czarno?? :O

Według mnie kobieta jest bardzo ładna, jednakże wygląda na 5lat więcej. Też uważam że jaśniejszy odcień włosów i jaśniejszy fluid odmłodziłyby ową twarz. Figura b.ładna!

Gość taka sobie pipa z ciebie
nos za duży ,usta wąskie

Ladnie, chociaz uwazam, ze troche zbyt agresywnie. Krotsze i troche jasniejsze wlosy bylyby super. No i brwi bardziej naturalne. Ale o gustach sie nie dyskutuje.

Gość powiem tak na tym zdjeciu
ta kobieta wyglada poprostu zle...nie chodzi o to,ze jest brzydka (bo znam brzydsze) poprostu wyglada zle.... Juz mowie co mi sie nie podoba: włosy-fryzura nie pasuje do jej kształtu twarzy a kolor jest za ciemny i ją postarza brwi- nie ten kształt i kolor, sa stanowczo zbyt ciemne makijaż-podklad i puder w złym kolorze widac gdzie ma je nalożone bo sie twarz z częścia szyi odcina kolorystycznie od resztyciała, makijaż oka jasny troche perłowy cien w jednym kolorze (a przynajmniej tak wyglada) nałożony rownomiernie na cała powieke i do tego do około oka po zewnetrznej stronie czarna kredka.... Natomiast teraz co jest ładne: stanowczo oczy, mysle ze ma niezła figure i co jeszcze widze na zdjeciu nie ma znacznych problemow z cerą. Co nalezy poprawic: zmienic kolor wlosow(na jasniejszy) i fryzure zmienic kosmetyczke jesli korzysta z jej uslug (bo te brwi moglyby naprawde lepiej wygladac) lepiej dobrac kolor podkładu i pudru i postarac sie rowniez o róż do policzkow bo bez niego twarz sie "zlewa" i wyglada mniej korzystnie zmienic sposob malowania oka czyli albo dodac cien do powiek z jakims kolorem,który ozywi cały makijaż albo zrezygnowac z cieni. jesli kredka (i to czarna) to tylko na dolnej powiece na badz nad linią dolnych rzes i kategorycznie nie dookoła oka (taki sposob malowania zmniejsza oko i to naprawde dobrze nie wyglada).. i ja bym jeszcze zmienila tusz do rzes na taki ktory pogrubia (nadaje objetosci) i wydluza rzesy. w innym kolorze wlosow i bez tego makijazu (graniczając sie tylko do tuszu do rzes ta dziewczyna wygladałaby o kilka lat mlodziej.

Gość powiem tak na tym zdjeciu
wiesz co ja mysle,ze nie wazne jak dlugo bys w solarium siedziala i tak nie bedziesz "pasowac" do tych ciemnych włosów...owszem opalone ciało wyglada lepiej niz blade ale nie ma sensu przeginac zeby sie do wlosow dopasowac...kolor wlosow musi pasowac niezaleznie od tego czy jestes blada czy opalona.

Gość fwefewf
Pomysl sobie zyczenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myslec o czyms czego naprawde pragniesz, To funkcjonuje. Osoba, ktora mi wyslala ta wiadomosc powiadziala, ze jej zyczenie spelnilo sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomosci. Wypowiedz zyczenie jak skonczy sie odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... ****Wypowiedz zyczenie**** Wyslij te wiadomosc w ciagu 10 minut do 10 osob Jesli tego nie zrobisz stanie sie przeciwnosc Twojego zyczenia.