Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemstrasznaaaaaa

jestem bardzo zazdrosna w jednej sprawie i jest mi z tym zle

Polecane posty

Gość jestemstrasznaaaaaa

otoz mam prawie 35 lat i nie mam dziecka a bardzo bym chciala. niestety nie mam partnera z ktorym moglabym ewentualnie to dziecko miec. oczywiscie moje znajome dzieciate, co chwile ktoras w ciazy a to wlasnie urodzila. gdy sie dowiaduje ze jakas znajoma jest w ciazy albo urodzila dziecko to jest mi jakos smutno czuje lekka zazdrosc i nie potrafie nawet szczerze pogratulowac :-(

Gość tumtumitum
to chyba nie zazdrość tylko silne pragnienie macierzyństwa , postaraj się o partnera a jak nie to są inne metody :)

Gość jestemstrasznaaaaaa
gdybym miala lepsza sytuacje finansowa to cos bym wykombinowala tylko problem w tym ze sama chyba bym nie dala rady wychowac dziecka oczywiscie. no i w sumie to nie jestem az taka egoistka zeby swiadomie skazywac dziecko na brak ojca

Gość jdjdjdkdkd
ja tez tak mam tylko ze z małzenstwem. chciałabym wyjsc za masz i miec dziecko, ale rozstałam sie z chłopakiem i kolejnych brak:) z zazdroscia słysze o zareczajacych sie kolezankach. z moim sie rozstałam bo sie chciał jeszcze wybawic i wyszumiec.

Gość jestemstrasznaaaaaa
u mnie jest tak dopiero od jakis 3 lat. wczesniej bylo ok jakos nie przeszkadzalo mi to ze znajome wychodza za maz zareczaja sie rodza dzieci. moze zwiazane jest to z presja ze dzieci najlepiej rodzic przed 35 rokiem zycia

Gość uupppppppppppppp

Gość moherowy pypć
Mogę się z tobą pobzykać do skutku :). Ale alimentów później nie płacę ! Tylko czysta przyjemność dla mnie, a dla Ciebie dziecko :classic_cool:

Gość tylko kobieta pisze
ze szuka takiego kotry z nia bedzie bo ne chce sama wychowywac dziecka

Gość uuppppppppppppppp