Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjkfhlhfl

Czy jak do pracy przychodzi ktoś nowy to też źle tej osobie życzycie?

Polecane posty

Gość sdjkfhlhfl

Ja tak mam :O Czuję się jak wredna suka, ale tak jest. Zawsze bez wyjątku jestem dla każdego miła, uczynna i tak dalej, ale w duchu myślę sobie: żebyś uczyła się wolniej ode mnie, żebyś nie dostała podwyżki, żebyś była mniej lubiana itp. Nigdy nikomu nie dałam tego odczuć. Nie wiem jak się pozbyć tych myśli :O

Gość trele morele a kuku
Przypadłość wielu (choć nie wszystkich) Polaków to zawiść, żenada. Ja tak nie mam, każdego nowego przyjmuję serdecznie i staram się pomagać na początku, dobra atmosfera w pracy to podstawa!

Gość sdjkfhlhfl
Nie rozumiesz co napisałam? Nigdy nie dałam nikomu odczuć tego co myślę. U mnie zawsze też jest bardzo dobra atmosfera. Nie kopię pod nikim dołków, ale myślę co myślę.

myślę, że to normalne, io wynika z tego , ze nie chcesz żeby byla od Ciebie lepsza, bardziej lubiana itd, a jeśli już tak będzie to będzie też łatwaoj się zakolegować, bo zawsze chcę się mieć nzjaomych nad którymi ma się jakąs tam przewagę, tak mi się zdaje

Gość trele morele a kuku
>>sdjkfhlhfl, zrozumiałam doskonale co napisałaś!!! Jesteś perfidna, zawistna, i sama się z tym źle czujesz, a dobra atmosfera w pracy, to też kwestia twojego dobrego samopoczucia. Gdybyś miała mnij w sobie zawiści, łatwiej by ci się żyło, nie musiałabyś się frustrować.

Gość do urn rodacy!
Ja zawsze jestem miła, nawet dla moich stażystów, poklepię, poprawię błedy, nauczę. Ale kiepsko na tym wychodzę;) Niestety nie umiem być taka wredna suczą:O

To już chyba wiem dlaczego kobieta, z którą pracowałam jako świeżo upieczony pracownik, postąpiła tak podle... Powiedziała kierowniczce (!), że chodzę pijana do pracy, że jestem leser i wolno pracuję. Przy czym odwalałam swoja robotę i połowę jej roboty (!). Nie wiem czemu chciała mi zaszkodzi, gdyż pracujemy w państwowym zakładzie i tak czy siak nie ma premii czy podwyżek...

Gość trele morele a kuku
>>niesmiertelna86, bała się, że będziesz lepsza od niej, zwykła, k*rewska zawiść.

Gość 669585848
ja lubie sie nabijac z niektorych "pier*olnietych" ludzi, ktorzy przychodza do mojej pracy. wiem, ze to przykre, ale jak ktos jest debilem nie potrafie go zostawic w spokoju