Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pod wrazeniem

Oglądaliście to? Wyborcy PiS kontra LiS?

Polecane posty

Gość masakra rydzykowa szkoła
:D

Gość meszugene
hehe, ta młodzież jest wyraźnie posunieta w latach pieprzone mohery, stoją nad grobem i zioną nienawiścia tak jak hitler do żyda

Gość Hahahah no nieźle

Gość Boże jak ja gardze tymi
obłudnymi moherami :o

Gość A gdzie ty tam
widzisz Lisa i PiS? Tam są zwykli ludzie i jakiś idiota z mikem który się snuje i prowokuje.

Gość meszugene
Jestem opsesyjną frustratką ze stwierdzoną oligofrenią której uboczne objawy mój terapeuta polecił rozładowywać poprzez walkę z wyimaginowanym przeciwnikiem i wyimaginowaną nietolerancją. Ps dobrze mi idzie?

Gość meszugene
Teraz mnie właśnie strzelił w kark bo napisałam obsesyjnie przez p.

Gość jestem pod wrazeniem
przecież to są ludzie z wiecu Jarosława K i dziennikarz Tomasza L - któremu dzisiaj zawieszono program tylko dlatego, ze mial wystapić w nim Komorowski

Gość meszugene
staraj sie bardziej podszywie, ludzie wykształcenie nie robią błędów kurduplu buraczany :D 🖐️)))

Gość dzieki temu filmowi
wiem, ze moge wyzywac ludzi ile chce bo to nie swiadczy o mojej kulturze :D wazne by unikac wiecow takich jak ten jak masz inne zdanie od moherow, a poza tym mozesz byc najwiekszym chamem :D w koncu uczymy sie od starszych prawda? :classic_cool: stary czlowiek ma te swoja wiekowa madrosc, on wie co jest prawda i co jest lepsze :classic_cool:

Gość meszugene
moher ma jedną mądrość - rydzykową 🖐️))

Gość meszugene
Jak się wstydzę swoich błędów to wprowadzam do sfery swych fantazji "podszyw". Jak mi nie idzie w życiu wprowadzam wroga-"moher"i jest mi z tym dobrze. W sumie pałki nikomu na Agrykoli nie zrobiłam ale może będzie szansa za pięć. Na razie nikt mnie nie chciał. To wszystko przez te nietolerancyjne mohery:( Ah taka jestem nieszczęśliwa. Np wczoraj usłyszałam fragment RM podczas strojenia Radia i nie mogę do dziś oddać stolca:( też tak macie?

Gość meszugene
wykształcony elektorat PO pisze Ach przez ce - ha BURAKU :D swojego moherstwa nie ukryjesz, zawsze wyjdzie tak czy siak:D

Gość LUDZIE WSTYD MI ZA WAS
http://www.youtube.com/watch?v=FnTBh2annhY&fe ature=related !!!!!!!!!!!!! LUDU!!!! M Y Ś L !!!!!!!! BO INACZEJ TO SIĘ ŹLE SKOŃCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚCIE OKROPNIE N A I W N I na słowa PO!!!! LUDZIE BŁAGAM, OKAŻCIE SIĘ INTELIGENCJĄ W TYCH WYBORACH!!!

Gość meszugene
okażcie sie inteligencją :D w tym pis to same profesory :D:D:D

Gość HeXon Valdez
Tak dokładnie tak samo jest na wiecach Palikota. A gdyby na wiecu PO pochodzić tak z mikrofonem to też byśmy posłuchali o kur...... chu......pi.......cw.......i jeb........moherach. Pospólstwo jest tu i tam jest ponad partyjnie a wy goowno wiecie i goowno widzicie tak naprawdę bo jesteście zakłami i taka to o was prawda. Za wyjątkiem meszugene. Bo ona jest po prostu poje......-i ma biało pod kopułą. Wszystkim zarzuca zianie jadem a sama to nim dosłownie rzyga i sra na przemian albo na Raz. Ale mimo to róbcie se co chcecie.

Gość LUDZIE WSTYD MI ZA WAS
nie jestem z PIS!!!!! Ostrzegam was tylko przed PO, o jak widać tępy lud nie umie wyciągać podstawowych wniosków ze wcześniejszych wydarzeń!!!!

Gość meszugene
:classic_cool: śmieje sie z was mohery ale jak dochodzi do wyborów to widze w was olbrzymie zagrozenie dla kraju jesteście oszołomami ludzmi malymi moralnie i fizycznie, chorymi psychicznie, zakompleksieni, wsteczni, zabobonni i głupi po prostu ciemny lud a ciemny lud nie powinien rzadzić oświeconej arystokracji ps. zwracam uwage, ze nie uzywam w swoich wypowiedziach wulgaryzmów a jak to jest u was moherki co drugie słowo Kurwa? bo innych słow z domu nie wynieślime? :D 🖐️))

Gość HeXon Valdez
Nie jestem nietolerancyjny ale napisze że w takie zakłamane osoby jak meszugene po prostu wbijam ch. z miejsca. Bo ludzie mają prawo do tego by wyrażać swoje niezadowolenie a takie typki ja ty nie mają prawo pod płaszczykiem tolerancji zakładać im knebla na gębe i porównywać z hitlerowcami. JESTEŚ dla mnie zerem jeśli tak piszesz. Dziękuję.

Gość Do meszugene
Ch.c.w.d. I potraktuj to jako duży eufemizm.

Gość meszugene
hexon coś ci powiem znam sie na psychologii jezeli diagnozuje u was chorobe psychiczna to w zasadzie nie ma z kim gadac prawda? co wiecej, uwazam ze was nie da sie przekonac o tym, ze nie macie racji, dlatego ze schizofrenicy nie wiedza i nie wierza w to, ze są chorzy 🖐️ wam sie wydaje ze to wasze przekonania polityczne charakter a to po prostu umysł płata wam figle głupole dinozaury :D