Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo mama

Obniżony brzuch przed porodem u każdej ciężarnej???

Polecane posty

Gość niedługo mama

Hej dziewczyny. Na ile dni przed porodem obniża się brzuch i czy to jest jeden z objawów porodu u każdej kobiety w ciąży? Ja mam termin za niecałe 2 tygodnie i nie zauważyłam żadnej zmiany.

Gość ja tez nie widzialam
roznicy,ale znajomi mowili mi,ze mam bardzo nisko brzuch.Ty siebie widzisz codziennie,wiec mozesz nie zauwazyc.Mi brzuch opadl 4 tyg przed terminem(przynajmniej wtedy znajomi zaczeli to zauwazac)

Gość nowa gracha
u mnie-2tyg.

Gość niedługo mama
No właśnie , ostatnio pytam znajomych, z którymi nie widuję się codziennie i nikt nie zauważył różnicy:) Może synuś nie spieszy się tak bardzo i urodzi się po terminie a brzuszek jeszcze zdąży się obniżyć:)

Gość ja tez nie widzialam
gin na badaniu powie CI czy dziecko jest juz bardzo nisko,ja bylam na dzien przed porodem,to gin mowil,ze juz lada dzien-no i sie nie pomylil

Gość BOBKA
u mnie mi polozna juz z 2 tyg temu powiedziala ze dziecko jest juz bardzo nisko ale po brzuchu tez nic nie widze dalej bo termin moj uplynal w sobote i nic . i wcale nie czuje jakiejs wiekszej ulgi w oddychaniu a mowia ze powinnam poczuc jak dziecko zejdzie nisko.

Gość BOBKA
niedlugo mama -powodzenia , ja tez bede miala synka :) i wcale sie on nie spieszy na swiat .

Gość a u mnie bylo tak
mi wogole nie opadl jak bylam dzien przed porodem w szpitalu bo mialam jakies plamienia to lekarz mi powiedzial ze wszystko jeszcze pozamykane i jeszcze nie predko urodze a tego samego dnia dostalam boli wieczorem a rano nastepnego dnia juz urodzilam.